fredag 23 november 2012

Snabba beslutens vara eller inte vara.

Hämtat oss lite beställda smålampor (modell vägg) hos Carlssons El på centralorten. Skulle handla taklampan jag såg sist vi var där men kunde inte hitta den idag. Trevliga L i butiken skrattade högt för just den lampan har varit på utlåning hos några olika kunder för att kolla om den passade in. Lampan var mycket speciell i sin design och lite unik, så jag kan gott förstå varför man vill "provhänga" den i hemmet först. Igår blev den såld. Det kanske inte var det värsta utan det faktum att den var prismärkt till 1400 kr men kostade egentligen 3400 kr! Kunden som köpte lampan fick den naturligtvis till det pris den var prismärkt till!
Shit happens! Fast det grämer mig. Mycket! Nu måste jag tänka om lite. Under tiden som jag gör det blev jag tvungen att trösthandla...

 ...en adventsljusstake. Priset, såg jag, var billigare på centralortens elbutik än att köpa den på nätet. 598 kr gav jag hos Carlssons. För tillfället står den i ett fönster(och lyser himla fint) men tanken är nog att man ska ha den på golvet. Jag vet inte riktigt än vart den ska stå.
Nu ska jag snart fixa med lite gott  vin, snacks och knö ner mig i soffan brevid maken och kolla på "På Spåret".
Vad gör ni?

Pöss på er.

5 kommentarer:

Petra sa...

Snygg lampa.
Jag försöker hålla mig vaken.

Åsa Hellberg sa...

På spåret. Som jag har längtat!

Knasterfaster sa...

Myser med min yngsta son ikväll och då blir det kanal 6 för hela slanten. Skulle mycket hellre se På spåret... Trevlig kväll!

Ezter sa...

Så typiskt med lampan!

Susanne sa...

Kikar in och önskar dig en underbar lördag. Kramen.