måndag 5 november 2012

Hur?

Hur kommer det sig att man (mamma Gafflan) trots en helskottas massa tjat (på yngsta) om att det är bråttom och att bussen kommer att missas fullkomligt ignorerar det och ungefär samtidigt som skorna tas på passerar bussen på utsidan dörren?! Va, va, va?
Missad buss på landet betyder inte att det kommer en ny om 5-10 minuter utan det betyder att det kommer en ny om en timme. Kanske. Om man har tur.

Pöss på er.

11 kommentarer:

Anna sa...

Oh känner igen det där från när jag började gymnasiet. Vet inte hur många gånger som jag missade skolbussen och snällt fick vänta 1 timme på nästa.

Agneta sa...

Men nej vad jobbigt! En måndag också...

Petra sa...

Hoppas att du inte skjutsade henne :-)

Singelmamman sa...

Känner så väl igen det! Men som du skriver, här betyder en missad buss bara en försening på tio minuter. Oftast.

Åsa Hellberg sa...

Jag släppte det helt till min son att ta ansvar för. Det och läxor/prov. Han får be om hjälp om han behöver. Skönt för mig:)

Ezter sa...

Du lät väl henne ta konsekvenserna?

Snäckskalsdalen. sa...

Ååååå, va trött jag blir när jag hör det......det drar i migränen idag nämligen, jag tror jag kryper med huvvet före ner under en filt nu.....
kram

Gökboet sa...

Hoppas du inte var så snäll och "körde svart-taxi" :/

Småländskan sa...

Som sagt, hoppas det inte blev svarttaxi, utan helt enkelt en läxa... för den berörda.
Vet inte om det är unikt, men när min son var i skol- och gymnasieåldern var det aldrig tal om annat än att han fixade att komma i tid, alltid!!

Gafflan sa...

För er information kan jag berätta att det finns ingen "svarttaxi" att tillgå. Det är bara att invänta nästa buss. Hurvida jag och maken inte skulle lärt våra döttrar att passa tider så har vi det, bara det att yngsta är tidspotimist!! ;)

Fru Venus sa...

Aj då. Hoppas du läste lite för henne ;-) Kvällskram!