söndag 7 oktober 2012

Skor, panik och lite däck.

Äntligen har vi rättat till äldstas skoproblem med att köpa rejäla doningar att spankulera runt i. Dr Martens, modell känga i svart blev det. Rejält dyra men ack så gärna jag betalar för något hon kan använda mer än en säsong, som klarar väder och vind och dessutom är tidlösa i sin modell. Halleluja på det!!

Fika skulle jag och döttrarna göra. Subway, bestämde äldsta medan jag och yngsta bara "hängde på". Jag och äldsta tog kyckling/ost på vårt parmesan/oreganobröd medan yngsta tog ett vit bröd och sedan...sedan blev det tydligen fel. Hon skulle egentligen ha ost och skinka men fick en med kyckling och ost hon också (hon åt det i alla fall) och vi undrade vad som hände:
Gafflan: "Varför sa du inte att du skulle ha ost och skinka???"
Yngsta: "Jag fick typ panik och kunde bara säga "kyckling och ost" när hon frågade vad jag ville ha!"
Äldsta: "Hahahahaha! Du är rolig du! Panik."

På väg hem från Uddevalla blev lastbilen som låg framför mig av med ett däck. Det exploderade. Jag trodde jag skulle bajsa ner mig av smällen som uppstod men det var nog värre för bilen som låg i omkörning av lastbilen som fick däcket i sidan på bilen. Vi klarade oss undan med blotta förskräckelsen  för däcket smet mellan oss och lastbilen för att försvinna rakt ner i diket brevid min bil. Nu kan jag lugna er med att det gick bra för alla inblandade. Jorå. Det är spännande att åka bil!

Pöss på er.

6 kommentarer:

Singelmamman sa...

Fy vad läskigt! Och grattis till bra val av skor till dottern!

Sus sa...

Men usch! Det hade kunnat gå på tok!
Hjärtat har varit i Hunnebo idag. I morgon kommer Viola dit. Båten alltså. Hjärtat hoppas kunna ta sjövägen. Men Valöööhuvve du vet...

Malla sa...

usch så obehagligt! tur det gick bra.
och haha, skrattade gott åt yngsta :)

I min värld sa...

Fy så hemskt!! Tur att däcket inte träffade er också.
Känner igen det där med yngsta ....så där kan jag också göra ibland fast med ålderns rätt har jag börjat lugna ner mig lite :-)

Åsa Hellberg sa...

Jäklars, vilken tur!

kvinnan med koftan sa...

panik...det kanske är det som händer mig när vi är på stan och ska fika.
Jag ska bara ha en kopp the men munnen säger smulpaj med vaniljsås...
så måste det vara...panik.