torsdag 11 oktober 2012

Saft, saft...

hallonsaft...
Äldsta var på party hos klasskompis ute i dom Brodalska (samhälle innan Lysekil) skogarna. Då händer det att mamman inte kan sova och måste fundera över om, när och hur dottern kommer hem. Jag menar det att det är ju vanlig vardag och då kan man ju inte vara ute och tramsa på nätterna. För att lugna er kom dotterns säkert hem med sista bussen från Lysekil (typ mitt i natten) för att i morse studsa upp glad och kvittrande som en lärka för att möta ännu en vacker dag...
...eller kanske inte så himla glad och kvittrande. Inte var det så mycket studs i henne heller. Dagen får hon möta i alla fall. I skolan. Jag har starka misstankar om att hon inte alls bara drack hallonsaft hela kvällen. I kväll lär hon sova gott. Mamman också!

PS: Dom hade avskedsfest för holländska elever som hälsat på i hennes klass. DS

Pöss på er.

9 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Jag förstår precis!!

Fru Venus sa...

Ja, den dagen kommer/kom ju också ;-)
KRAM!

Anonym sa...

Ack den ljuva ungdomen ;)

Snäckskalsdalen. sa...

Dom var alltså, som du skrev, verkligen i Brodalen, ja, det finns ju många boningar inne i skogarna bland bergen......och dom hade kul! Gissa! Nu har det roliga bara börjat, tänk när dom åker till Amsterdam sen och rullar hatt!!!!
Nej, men, det låter ju jättetrevligt!
Kramar

Åsa sa...

Samma här i kväll... Dottern är hos en "killkompis" en bit bort i skogen, där sitter de själva o förfestar innan rockkonsert i kväll.
Jag är ganska säker på att jag får ett sms i natt att hon sover där...

Susanne sa...

Jäst hallonsaft? ;)

Anonym sa...

Hallonsaft... jo ja tackar... Åh maj gadd. Jag ser inte fram emot den dagen.

Susjos sa...

Ack ja, den ungdomen den ungdomen.. :)

Snäckskalsdalen. sa...

På Mellby......i det gula huset med verandan?