torsdag 18 oktober 2012

R som i regn.

Fem gånger idag har jag varit ute med min nya BFF. Vi har umgåtts otroligt mycket på senare tid. Hon är med mig till jobbet varenda dag. Utan henne vågar jag inte gå ut. Hon är röd, lagom stor och ståtar med ett reklamtryck med gula bokstäver. Tydligen gillar hon att spela och speciellt spelet "Direkten". Nej, jag spelar inte. Vem jag pratar om? My Umbrella så klart!
Vilken tur att jag har denna tingest för idag har det regnat, ta mig fan, både på bredden och tvären, nerifrån och upp. Lägg till en kuling på det. Känns lite trist att lågtrycken radat upp sig och står på kö och prompt måste ta vägen över norra Bohuskusten. Ibland tror jag att det har slutat att regna men det har det inte, bara avtagit i intensitet. Emellanåt.


Nu ska jag ta kväll för i denna regngråa del av världen har jag bara lust att sitta i soffan och glo.Rakt fram. Kanske på teven, dåra, om det ska vara så petnoga.

Pöss på er.

8 kommentarer:

Åsa sa...

RIKTIGT sketväder är det!!

Ezter sa...

Äntligen har vi haft sol i två dagar!

Fru Venus sa...

Vi fick sol på eftermiddagen, annars börjar jag vänja mig vid gråvädret :-/ Kvällspöss!

Realisten sa...

Det är samma skitväder i Östergötland, och jag är sååå trött på det nu.

Singelmamman sa...

Men så dåligt väder är det inte här.

Hökis sa...

Här va det S - som i Spöregn.
Inget vidare.
Börjar hoppas på snön...

Bergljot sa...

...Men det er iallfall fredag! Håper du får en fin helg, Gafflan, uten regn og vind. Kan melde om at det bare er elendighet i vente i sørvestlige Norge...

Anonym sa...

Mycket regn även här mellan sjöarna. Vilken bra variant på Umbrella, mycket bättre än originalet! Fredagspöss!