måndag 29 oktober 2012

God Morgon?

Jag vet att det snöar på en del platser i Sveriges avlånga land. Gör det inte här. Hos mig är det en miniversion av USA-stormen Sandy. Väldigt mycket mini men när det blåser 24,6 m/s från väst, ösregnar och är grått då tycker jag inte att det är en sådan god morgon.
Så här i efterdyningarna av anpassningarna till vintertid kan jag meddela er att maken snurrade till det och steg upp 03.30 i stället för 04.30. Jo, jag hörde honom när han gjorde frukost men funderade inte så mycket mer på det förrän det var någon som tassade upp och lade sig och sa något i stil med "...mummel, mummel, alarm fel, mummel mummel, på klockan...". Vilken tur att jag inte fixat med hans väckarklocka för då hade jag fått höra det i tid och otid.

Pöss på er.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det där med klockan är ett jäkla gissel! Försöker ställa om ALLA klockor samtidigt men så är det någon man missar åh då står man där förvirrad och kommer inte ihåg vilken som är rätt!
Här är det ingen storm, det är vindstilla men så jäkla kallt.

Petra sa...

Dyngsur sitter jag på bussen, paraply är inte att tänka på.

Knasterfaster sa...

Tror jag har samma väder som dig. Ingen snö ännu men blåst och regn. Det känns skönt när makarna inte har någon annan än sig själva att skylla på...Han borde ha åkt iväg och jobbat ändå och gått hem en timma tidigare tycker jag.

Fru Venus sa...

Ingen storm här och klockorna på rätt, men vad hjälper det... Håll ut, snart är det vår! Typ ;-)

Susjos sa...

Ingen snö här än, peppar peppar! Och härlig sovmorgon inför nattjobbet :). Men nån värme har vi ju inte heller ...

Västgötskan sa...

Blåser här med... *suckar*
Tur att det är en mindre variant och inte riktiga Sandy i alla fall. Tur i oturen! :-O

Ezter sa...

Skitväder!

Snäckskalsdalen. sa...

Japp, dom stora granarna nedanför oss dom ligger i 45 graders vinkel och ja, det regnar, kan man säga. Men nu är det höst och då är det mer OK.
KRam

Malla sa...

men rumpars vilket väder!!