onsdag 19 september 2012

Onsdag är den nya måndag.

Varför inte?
Med mindre sömn än normalt blir det ibland spännande att se hur långt energin räcker innan jag får bensinstopp. Egentligen hade jag soppatorsk redan innan jag kom till jobbet då jag lyckades riva ner halva "rockslusken" när min jacka liksom fastnade så att hela skiten for i golvet. Att den sedan kollapsade helt när yngsta hänge upp sin jacka efter skoldagen och jag låtsades att det var hennes fel gjorde inte saken mindre intressant. Hennes hormoner peakar just nu.
Monsunregn med ös-ösregn, hagel, stormbyar och åska drabbade min väg till postupphämtningen. Så bra då att jag ställde paraplyet på jobbet. Där gjorde det ju jättemycket nytta. Fick söka skydd i en trappuppgång innan jag såg en av jobbets lastbilar glida förbi och fick lift. Resten av arbetsdagen gick åt till att lägga band på mitt taskiga humör.
Äldsta åker med till Konsum.Vi handlar och till middag ska vi ha fiskbryta. Fan vad fint när jag köpt allt jag ska ha till min lilla gryta och kommer hem och ska laga till maten och upptäcker att jag inte köpt någon fisk. Hurra!

Pöss på er.

7 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Hahahahaha, förlåt men du skriver så roligt! Vad är en fiskbryta? Är något man ska äta när man håller på att bryta ihop?

Gafflan sa...

Knasterfaster:
Fiskbryta var nog det jag fick när jag kom hem. Fiskgryta ska det vara så klart. ;)

Ezter sa...

Alltså slapp jag ställa samma fråga! Vissa dagar är bara för mycket!

Singelmamman sa...

När brytet var ett faktum. Vad blev det då, istället?

Och så tycker inte jag att man=du, ska jobba när du är sjuk. Men det är lätt för mig att säga. Krya på dig!

Malla sa...

ja, alltså gårdagen var fan inte att leka med!

Mina dagar sa...

Hahaha.....sorry,men Gud så kul! TYCKER HON JA',tänker du;-)

Småländskan sa...

Du är så himla rolig att jag nästan gry... bryter ihop!!