torsdag 27 september 2012

Dysterkvist.


Lika omväxlande som vädret varit här idag, lika omväxlande är mitt humör. Berg-o-dal-bana. Skittröttsamt. Ena stunden arg som ett bi för att nästa vara from som ett lamm. Stackars grabbarna på verksta´n. Dom måste tro att jag är tottelitalt spritt språngande galen och väldigt schizofren. Mitt arga och inte så klädsamma jag hade i alla fall det med sig att inte en enda undersökande, säljande eller på annat sätt störande telefonförsäljare hade något att hämta hos mig. En del fick inte ens chansen att presentera sig innan jag med min allra myndigaste röst talade om att "vad det än är du ska sälja, undersöka, presentera mm så är jag inte intresserad. Ett skit!", pang på med luren!
Så har vi termostatproblematiken i min lilla kropp. Ena timmen med isande kallt för att svalka mig medan jag nästa timme kör upp temperaturen till 28 grader!! I´m crazy!
Fast det var en bra sak med dagen det var det faktiskt. Försäljare K bjöd mig på lunch och med det en timmes trevligt kvinnoprat och luftning av diverse spörsmål. SÅ. BEHÖVLIGT!
Nu ska jag lufta den färdiga maskinen med tvätt.
Such fun!
Vad gör ni?

Pöss på er.

7 kommentarer:

Agneta sa...

Det är något skit med vädret som gör det, tror jag.

Agneta sa...

Men du, i morgon är det fredag!!!
Kram!

Fru Venus sa...

Fryser!? Inte jag, inte alls...

Sus sa...

Letar vetenskapliga artiklar.
Skitroligt.

Snäckskalsdalen. sa...

Hjälper en granne att söka lagfart.....på tal om att ha kul......kramar

Mångmamma sa...

Inser att jag om något år kommer ha en helt annan typ av inlägg på min blogg, med tanke på dina betraktelser kring din varierade kroppstemp och vår gemensamt likvärdiga ålder.
Vet inte om jag ser fram emot det helhjärtat?
Kram på dig!

Singelmamman sa...

Just nu ligger jag i sängen och läser lite och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så att jag kan hänga tvätten och släcka och sova.