måndag 13 augusti 2012

Men så bra då.

Titta på avslutningscermonin av OS tills mitt i natten är kanske inte den bästa uppladdningen när det ska jobbas och gås upp tidigt men att ligga och vrida sig likt en mask gör mig superstressad.
Att jag därför undrade vem som kört över mig när klockan ringde gjorde mig inte ett dugg förvånad. Inte heller kom känslan av att jag  partajat å det grövsta under söndagen att förvåna mig då den ofta går hand i handske med min brist på sömn. Som lite grädde på moset, lök på laxen kanske, finns det på jobbet idag bara en sommarjobbare (o så jag) samt att all ordinarie personal är ute på olika jobb eller har semester ännu känns inte optimalt. Lägg på det faktum att jag drunknar i post (liiiite överdrivet men...), mailboxen innehåller för många nya mail, arbetsrapporter sedan fyra veckor ska granskas, momsrapport sammanställas, inventering väntar OCH att det dessutom i slutet av denna månad är årsbokslut... Jag känner redan att detta blir en måndag som kanske skulle strykas ur almanackan.
NU KÖR VI!!!

Pöss på er.

8 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Visst borde det vara långsam uppstart efter semestern?

Agneta sa...

Usch, stackars dig. Mer ledighet åt folket!!!

Singelmamman sa...

Tycker att även arbetslivet borde ha det som i skolans värld. Att man får rita och berätta hur sommarlovet varit. Komma sent och gå hem tidigt.
Lycka till!

Realisten sa...

Försök ändå ta det lite lugnt i dag. Det är farligt att gå igång för hårt. Fast jag vet ju själv hur man känner när man vet hur mycket som väntar...

Ezter sa...

10 veckors semester vore rimligare för alla!

Snäckskalsdalen. sa...

Men visst var avslutningen värd att sitta uppe för! Magnifikt.
Kramar

Maria sa...

Du kommer snart in i gängorna igen!!

Mallan sa...

Du vaknade i alla fall av klockan! Det var mer än jag gjorde i morse.... Kram