tisdag 28 augusti 2012

Jag behöver...

...styra upp mig själv lite. I alla fall ha någon plan för vad som behövs göras under veckan. För tillfället flyter jag mest runt och tänker att det måste jag fixa med OCH det, och det för att inte tala om DET. Konstigt ord förresten. DET.
Hur som så behöver jag nog en plan men å andra sidan är det ju kul att leva lite ostrukturerat fast dom där pappåsarna som står i vår hall innehållandes döttrarnas urväxta eller icke önskvärda klädesplagg kanske jag borde ha en strukturerad, organiserad handlingsplan för.

Pöss på er.

9 kommentarer:

Singelmamman sa...

Min plan är att skaffa mig ett strukturerat och planerat liv. Snart.

Fru Venus sa...

Mitt liv är planerat, strukturerat och tråkigt, därför struntar jag i det. Fina urvuxna tonårskläder skickar jag till Vimsiga mammans dotter :-)

Åsa Hellberg sa...

Det låter bra att vara ostrukturerad, tycker jag.

Malla sa...

jag gillar att planera. skriva listor och rensa och ordna och sånt. det är därför jag stökar i garderoberna med mening hehe

Maja sa...

Gör som jag, skriv krysslistor och följ dem slaviskt (ibland)Lycka till! :-)

Snäckskalsdalen. sa...

Nä, inga välplanerade och välstrukturerade liv, det låter inte ett dugg kul, finns ingen plats för imporovsation alls då....flexibilitet och lite oredigt är mycket, mycket charmigare! Säger jag i regnet!

Lisbeth sa...

Känns skönt att läsa att fler än jag har ett ostrukturerat liv. Det sägs att man blir kreativare då men de vete gudarna om jag vill bli. tror jag ska ta och planera veckan jag med
Sköt om dig

Monica sa...

Jag är båda strukturerad och ostrukturerad!
Och trivs :)
Pöss i höstblåsten

Mallan sa...

Släng dem inte, ge bort dem till bättre behövande! :-) Kram