torsdag 30 augusti 2012

Försöker.

Försöker få till ett inlägg men jag vet inte vad det ska bli eller innehålla. Ibland vet inte min hjärna vad den ska skriva utan den låter fingrarna styra och bestämma vilka ord det ska bli och då kan det bli vad som helst. Det kan bli roligt, gnälligt, obegripligt, argt eller bara ord. Lite som att skriva uppsats i skolan faktiskt. Jag visste aldrig vad jag skulle skriva (om det var valfritt ämne) men så fort jag tog tag i pennan så skrev den. Som per automatik liksom.
Det har inte hänt något i mitt liv idag heller som kan vara av intresse för er alla...eller jo, det kanske det har men allt lämpar sig inte för bloggen. Det finns saker i mitt liv som jag inte kan berätta för en endaste människa. Aldrig. Någonsin. Har man blivit sviken av s k "vänner" i livet så lovar jag er att man berättar hellre för lite än för mycket och aldrig om sådant som kan komma tillbaka och skada en själv. Nu var det visst hjärnan som bestämde vad som skulle skrivas. Nog om mig och dagen. Berätta nu för Gafflan vad ni har gjort idag! Har det varit en bra dag eller har det helt enkelt varit en skitdag?! Bring it on!


Pöss på er.

7 kommentarer:

Sus sa...

Jag rensar bland vänner då och då. Vissa jag trodde brydde sig om mig visar sig inte vara ett dugg intresserad av mig. en del från bloggvärlden faktiskt.

De får passera och jag bryr mig inte speciellt mkt om det.

Annars då? Jo, en bra dag på jobbet med bästa elever och kollegor. En del fantastiska, en del mindre fantastiska. Men fina.

Singelmamman sa...

Jag har haft en bra dag. Jag har opererat bort en knöl i höger bröst som troligtvis är helt ofarlig. Förutom tröttheten så har jag inte några som helst känningar av operationen.
Vänner ja, jag drar mig inte alls för att säga tack och hej om vänner sviker. Men det har inte hänt sen jag var ung. Tack och lov.
Kram

Agneta sa...

Jag har plockat havtorn, druckit kaffe, skrivit lite, klippt lite kvistar (som ska läggas i botten på min kompost), skrivit lite till.

När jag nu ser det svart på vitt så inser jag att jag lever ett väldigt spännande liv. Inte.

Gökboet sa...

En händelselös dag har det varit..tråkig och grå... Precis som jag! Tackar som frågar, då kan jag passa på att gnälla av mig lite. ♥ VARM KRAM ♥

Ezter sa...

Bakat en vinbärskaka, lyssnat på regnet, varit sur...

Knasterfaster sa...

Det har varit en bra dag. Jag slutade jobba kl. 12.30 idag!

Fru Venus sa...

Skitdag. Nej, skitdagar. Kram