söndag 3 juni 2012

Vi gillar olika.

Maken och jag. Totalt olika och tvärtemot.
Säger jag att jag vill ha t ex gröna gardiner så kan man ge sig attan på att han vill ha rosa. Typ. Att vi lyckats enats om tapetvalet till nybygget är rekord. Fast det är klart, han tapetserar inte utan det gör jag och nu har jag lyckats välja en med mönsterpassning. Hurra?! Finns risk för psykbryt innan jag är klar. Nu är det bara resten kvar. JAG TÄNKER INTE VIKA NER MIG! Är så less på att aldrig få det så som jag vill. Ibland eller ganska ofta faktiskt, får jag ge mig av andra skäl. Orsaker som pengar är ofta inblandade. Jag är nämligen utrustad med en blick för saker som är dyrt. Då menar jag inte att jag är snål utan jag menar att det verkligen ÄR svindyrt. Som tapeterna vi valt, dom var inte mitt första val men jag kände att rullar för 1095 kr/st blev lite dyrt så dom gick bort. Speciellt som vi behöver mellan 8-10 rullar.

Pöss på er.

8 kommentarer:

Ezter sa...

Precis så var det när vi flyttade hit. Har för mig jag behövde 10 eller 12 rullar och prislappen låg runt tusenlappen. Bara att le och säga att: Vad bra, då vet vi att ni har den. Får hem och räkna vad vi behöver". Sen köra till Bauhaus istället och köpa för 169...

Västgötskan sa...

Jösses, ja... Välj något billigare. Hihi! :-D

Mammahäxan sa...

Det händer mig ofta. Att det jag vill ha är alldeles för dyrt. Alltså, vi med bra smak, borde inte vi få nåt bidrag, så vi har råd!

Sus sa...

När jag kommer ner om några veckor är det klart va?

Det skulle vara kul att se resultatet =)

Åsa Hellberg sa...

Grejen är ju att efter ett tag vill man göra om igen och måla över de där tapeterna som var så fina för fyra år sedan. Det är inte roligt om de var dyrast av alla då.

Snäckskalsdalen. sa...

Men det är ju det som är konsten och finessen, att man får till det UTAN att det kostar hur mycket som helst. Och det får du. Det är ingen sport tror jag, om man inte har ett tak, sen sjunker ju det där taket ner och trycker på skallen ibland, men.....sen svischar det upp ett litet slag igen!
Det här fixar du! Eller ring mig!
Kramar

Anna sa...

Ojj de hade blivit dyrt, tänk om mannen velat ha dom då? :)

Blir nog snyggt de du valt!

Lisbeth sa...

Ett roligt men dyrt nöje att välja tapeter. Var det du som fick din vilja igenom. Inte mer än rätt om det är du som ska tapetsera. Skulle aldrig komma på frågan att du skulle behöva stå där med våder som du inte gillar.
Spännande att höra resultatet