fredag 15 juni 2012

Gafflan tycker till!

Jag har migrän! Orsaken ska jag delge er nu.
Äldsta har sökt sommarjobb på olika ställen runt om i kommunen men mest här i samhället. Hon har "stött på" arbetsgivarna (vissa minst en gång i veckan) och frågat och frågat och frågat och frågat...om när det kan tänkas bli klart med sommarjobben. Nu verkar allt vara klart på ALLA ställen men inte EN ENDA har ringt och meddelat henne att hon inte fick något jobb. Jag blir fly förbannad för jag tar själv emot många samtal från arbetssökande sommarjobbare och säger nej med en gång om jag vet att det inte finns något att erbjuda. Varför vela och inge hopp om jobb som redan är tillsatt eller inte ens finns?!
Så.
Alla ni som har sommarrestauranger-/serveringar-/kiosker, förestår matvarubutiker eller andra småbutiker med försäljning av allehanda varor i sjöbodar eller slika ställen; SÄG FÖR FAN NEJ med en gång så att ungdomarna får en chans att söka ännu fler jobb och i andra kommuner i stället för att SKITA i det!

Morr på er.

6 kommentarer:

Ezter sa...

Ja, jag håller med! Det tillhör vanligt folkvett att meddela, vare sig det blir ja eller nej!

Snäckskalsdalen. sa...

Bekväma människor, usch. Fegt. Men du vet, det är lättast att inge hopp just då, men det är bedrövligt - det sänder fel signaler.
Hoppas hon får nåt att göra tösabiten!
Kram

Fru Venus sa...

Håller fullständigt med, samma skitvisa här :-( Hoppas migränen släpper. Kvällskram!

Jeanette sa...

Håller absolut med!

Osloskånskan sa...

Fruktansvärt respektlöst.

Shamrock sa...

Håller med