måndag 18 juni 2012

Att ha ett samtal...

...med maken kan ibland vara som att prata med en person från en väsens skild från oss kultur eller någon som är uppväxt under en annan tidsepok som 1200-talet (det var att ta i men...tja). Jag är lite partisk här men det finns tillfällen när vi, som i jag och döttrarna, inte släpper in honom i samtalet för han (jag citerar gärna döttrarna här) "fattar inte", "hänger inte med", "hör inte" samt är "enkelspårig". Igår hade vi ett sådant samtal (nej, jag tänker inte gå in på detaljer) där jag tror jag hade fått bättre svar av en vägg eller om jag inte hade tagit upp ämnet till samtal överhuvudtaget. Faktiskt.
PS. Jag älskar honom i alla fall...och döttrarna med...fast han är från 1200-talet... DS

Pöss på er.

7 kommentarer:

Fru Venus sa...

Du måste ta ut sågspånet han har i öronen och tapetklistret han har i hjärnan ;-)
Tröstar det dig om jag säger att förutom värme och sol har jag solstekt fläsk, svarta fötter och svett mellan bröna!? Pösspöss!

Knasterfaster sa...

Ibland måste det väl vara berikande också att vara gift med en sådan historisk man för han minns väl och kan berätta mycket om Birger Jarl, Magnus Ladulås, Djingis Khan och korsriddarna?

Lisbeth sa...

Ha ha man skulle kunna tro att du berättade om hur det är hos mig. Ibland undrar jag varför jag överhuvudtaget försöker dra in honom i samtal. Min dotter säger att jag måste lära mig att lyssna på honom. Det tänker jag inte göra för han har så underliga åsikter. Som tur är så är han bra på andra vis
Ha en mysig kväll

Ezter sa...

Jag tror fortfarande våra män (och vissa andras män) är släkt! kanske från samma 1200-tals ätt ;)

Moj sa...

Hahaha!!! Förlåt jag skrattar...men denna texten skulle ju jag kunna kopiera nästan och sätta i min blogg så kanske den också blev uppdaterad någon gång...Hahahaha!!

Skoja bara...men min Gubbe är nog också släkt med den där ätten....

Kram, Jenny-Moj

Västgötskan sa...

Haha! Män i ett nötskal. (Till och från i alla fall). Klart vi älskar dem ändå! *fniss* ;-)

Kram!

Jeanette sa...

Jag tror att det gäller män i största allmänhet...
Kram