onsdag 13 juni 2012

Alltså.

Vissa dagar är liksom mer än andra.
Igår var det en sådan där fullspäckad dag och innan vi fick mat på bordet var klockan nästan 20.00. Idag har jag tänkt att andas lite.
I övrigt kan jag berätta att jag är väldigt trött på att åka till centralorten. Där har dom ägnat sig åt uppgrävningar eller om det var utgrävningar av gator och trottoarer hela hösten, vintern och våren. Nu asfalteras det för fullt utom på trottoarerna, där petas det mer i sanden än att det händer något. Det frustrerande är inte själv grävandet utan rödljusen som reglerar trafiken och idioter som inte fattar att rött ljus betyder stanna. Då kan det hända att Gafflan hamnar i extremt nära-ögat-köra-på-något situationer. Ska för ordnings skull säga att det gick fint och att stolpen och jag inte fick närkontakt men jag hade stor lust att stoppa min bil och gå ut och klappa till föraren av den andra.

Pöss på er.

5 kommentarer:

Fru Venus sa...

I princip varje dag har jag lust att stanna bilen, stiga ur och lappa till nån, eller åtminstone peka med hela handen. Dårar. Hoppas du får stanna hemmavid idag :-) Kram!

Åsa Hellberg sa...

Har jag fattat det rätt om att Kungshamn är centralorten?

Jeanette sa...

Jag har funderat lite, men undrar om du har samma centralort som jag... Götelaborg?? I så fall kommer det säkert bara att bli värre med trafiken ett tag framöver, gissar jag :-(

Anki sa...

Jag säger bara FYRA GÅNGER OM DAGEN 5-6 DAGAR I VECKAN I RÖDLJUSHELVETESKÖN!!!

Kraaaam!

Lisbeth sa...

Middag vid den tiden kan vara riktigt trevlig den här årstiden. Lite medelhavs stuk och givetvis någon som tar hand om disken. Jg brinner av när någon gör så där vid rödljusen. Troligtvis beror det på att jag blir rädd. Även om det inte är mitt fel så kostar det en del. Det fick vi bli varse om i februari när vi blev påkörda. Du får snigel köra och ta det säkra före det osäkra.
Ha en fin kväll