onsdag 23 maj 2012

Ville bara säga...

...det att min dator uppför sig väldigt konstigt. Krasch är nära...tror jag. Därför måste jag passa på att skriva ett inlägg innan den börja låta vansinnigt mycket och vägra lyda mina kommandon.
Tänkte ni ville veta det att jag har en himla massa tvätt att tvätta, damm att dammsuga och mat att laga till innan yngstas konfirmationslördag/söndag infaller. Nu ljög jag lite för maten (det mesta) har jag beställt i form av smörgåstårta. Orka stå och röra i grytorna efter ett par timmar i kyrkan. Vem ska förresten röra runt i dom när jag sitter i kyrkan på annan ort?!
Jag antar att ni alla har pimpat era altaner/terrasser/balkonger med allsköns blommigt och fint. Good for you! Det har inte jag, förstår ni, så jag antar att jag måste byta ut mina vissna rester i krukorna på trappan INNAN helgen eller så kan jag helt enkelt gömma krukorna så är det problemet löst och ur världen. Jag är en riktig slappröv för tillfället men jag tänker skylla det på värmen. Idag t ex fick jag värmeslag/solsting/blackout i en butik på centalorten och då slutade min hjärna att fungera.
Så klart jag åkte hem med bara hälften av mina ärenden uträttade!
Så klart jag fick åka tillbaka för HERRRRRRREGUUUUUUD vi hade varken vin eller bubbel hemma!
Nej! Nu måste jag gå och sätta mig i korsdrag och köra ner huvudet i en balja med isvatten.

Pöss på er.

6 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Här har inte pimpats någonting!

Snäckskalsdalen. sa...

Har heller inte pimpat ett endaste dugg. Det har jag inte. Och varför vet jag inte. Får kanske sätta igång nu. Men nu är det för varmt, jag ligger mest i ekan på fjorden och njuter.....Kramar

Ezter sa...

Inte här heller!

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Då är jag i gott sällskap, finns inte ens en liten pimp på min veranda. O lite ska det bli!!
En award till dig från mig (som du inte behöver känna dig tvingad till o ta!)

Klem Anna

Singelmamman sa...

Nä, jag har inte pimpat. Syrénträdet har överlevt bara för att Snäckan påminde mig om att vattna det. Mina pelargoner står kvar i källaren. Orka. Ta upp dem alltså.

Lisbeth sa...

Du är i gott sällskap. inget balkong pyssel är utfört. Som tur är så kom värmen igår före det var det istid här så ingen har stoppat fingrarna i jorden. Lovar att det blir kaos på plantagen i helgen. Ingen jag åker dit. Jag tänker skylla på att det fullt på parkeringen