måndag 21 maj 2012

Bokad och glad.

Londonresa inklusive hotell är nu bokad. Om ni vill kolla in hotellet kan ni göra det här. Ingen lyx men heller inte vandrarhem. Jag har aldrig varit i London så det ska bli väldigt roligt. Framför allt ska det bli riktigt roligt att ha med sig två shoppingsugna tonåringar. Maken vet inte vad han gav sig in på när han föreslog storstadssemeter framför solsemester i sydeuropa och nu är det för sent att ångra sig!! Mohahahahahahahahahahaha!!! Nu vill jag att ni bombarderar mig med saker man måste/ska/bör göra i London. Smultronställen, matställen, shoppingställen mm. Allt är av intresse.
Shoot!!

Pöss på er.

18 kommentarer:

Agneta sa...

Åh... London! Älskar verkligen den staden. Nu var det många år sedan jag var där, men en promenad genom stan ner till Themsen är ett måste. Via Piccadilly circus och rakt ner, via den där platsen där Nelson står. Tror det är Nelson.

Jag älskar att strosa omkring på gatorna och bara insupa atmosfären och titta på alla vackra byggnader. Buckingham Palace måste ju ses, och en promenad i Hyde Park. Harrods och Fortnum & Mason. Notting Hill är också trevligt.

Undvik Madame Tussaud's - waste of time, om du frågar mig. Och hur kul är det att köa för att titta på vaxdockor?? Nä, undvik! :)

Madeleine sa...

Underbart!!!
Njuuut!!!

Åsa Hellberg sa...

Jag håller med Agneta. Sedan finns ju det stora hjulet som jag är alldeles för höjdrädd för och som jag inte kommer ihåg vad det heter.
Guidad busstur är given, de passerar allt av vikt som man läst om.
Musikal, förstås, om man är intresserad av det.

Maria sa...

Jag har inte varit i London sen jag var 15 så jag tror att det lilla jag kommer ihåg av den resan är inte någon större glädje för dig.

Du får gärna däremot rapportera om eventuella smultronställen du hittar för jag är jättesugen på att åka till London när mina barn är lite större.

Hoppas du får en underbar resa!

kram

Snäckskalsdalen. sa...

Mmmmm, va kul! Det blir kanon och det finns ju så mycket att se på eller göra eller både och, googla! Alla har vi ju våra speciella intressen!
Kramar

Småländskan sa...

Länge sen jag var i London. Men en tur i Hyde Park, sitta i solstolarna och bara glo, snacka med engelsmännen det är ett måste. Besöka "bakgatorna" och deras pubar och så klart Portobello, marknaderna. Shopping? Jaja, det finns! Massor! Finns inte så många typiskt engelska rest., tur det! men det finns gott om indiska rest.
Ta en tur i tunnelbanans Gula linje (om den heter så fortfarande). Och om vädret tillåter gå, gå, gå och sen.. gå...
Harrods? Jodå, där sprang jag igenom bara för att jag skulle.
Jag tror ni får det fantastiskt, men London gör man inte på en resa. Finns massor, massor!!
Teater, musical? Kolla på plats!

Singelmamman sa...

Five o´clock tea. Och Brittish museum. Missa inte mumierna.
London är en av mina favoritstäder.

Jeanette sa...

En massa bra tips har du redan fått, hjulet heter "London Eye" och kan rekommenderas om vädret är klart. Annars säger jag bara pubar, pubar, pubar. Så mysiga!

Västgötskan sa...

Har tyvärr inga tips, för jag har inte heller varit i London. Men hoppas ni får en underbar resa. Haha! Stackars din make... ;-))

kram!

Shamrock sa...

Åh vad kul. Ni parkerar väl på Primark och storshoppar.

Jag gillar matavdelningen på Harrods och sen lite afternoon tea någonstans.

Men man hinner inte så mycket utan får satsa på flera resor (hälsa maken det)

Susanne sa...

Jag gillar London. Ni kommer att få så kul.
Kramen

Gökboet sa...

Jag har inte heller varit i London så några tips kan jag inte komma med.... Men det kommer du nog att få av så många andra, så det räcker och blir över ;)

Kram!

Marianne sa...

Senast jag var i London var på 70-talet så jag har glömt massor men det blir nog inga problem för er OM ni hinner mellan shoppingrundorna ;-)

Malla sa...

åh så skoj! :D
jag har inga tips för jag har inte varit där..än! :)

Lisbeth sa...

Trots att gubben din sparkar bakut för shopping så har han tur i oturen. I London finns ett stort varuhus som heter Primark. Där får du en hel garderob för några hundra. Lyckliga dig så kul att shoppa där.

Anonym sa...

Så kul med Londonsemester! Jag älskar London. Var där som au-pair på 80-talet.
Tips: om ni är trädgårdsintresserade kan ni besöka Kew Garden. Ligger sydväst om London, tunnelbanan går dit. Om ni är intresserade av historia: Towern.
Om ni gillar öl: pubar
om ni gillar vin: pubar

Om ni tänker utnyttja tunnelbanesystemet, vilket är väldigt smidigt, föreslår jag att ni köper "travelcards". Finns för olika många dagar och zoner. (gäller på buss också) Åker man en del har man snart tjänat in det och så slipper man köa för biljetter.
Trevlig resa!

Anna sa...

Åh London. Va härligt! :) En helt fantastisk stad!
Hoppas att ni får en fantastisk resa!

Sus sa...

HURRA! Hjärtats kusse bor där och jag har aldrig fått komma dit ännu.

Bedrööööövligt. =)