onsdag 18 april 2012

Spindeljakt och extremsovning.

Imse vimse spindel mötte äldsta i trappan till bottenvåning i morse. Hon gick där trappan svänger och är som smalast, le spider fick resten. Det var väl ingen monsterspindel men heller ingen liten. Jag tog den i ett papper och sedan fick den följa med pappret på svindlande äventyr i avloppssystemet ända till reningsverket.

Yngsta mår inte bra. Är hemma från skolan. Hon har sovit heeeeeeeela dagen. Jag väckte henne tre gånger när jag var hemma på lunchen sen hade jag inte tid mer. När jag kom hem (kl.15.00) sov hon fortfarande. Mamma Gafflan fick spunk! Röt i från tårna! Då jädrans blev det fart på tonåringen. Nu undrar jag hur det blir till natten, om hon överhuvudtaget kommer att kunna sova...oh well...hon är ju tonåring och om jag minns rätt så brukar man inte ha sömnsvårigheter utan kan somna stående om det är så.
Nej. Nu ska jag dricka kaffe, skriva handlingsplan och åka till Konsum. Där ska jag följa planen till punkt och pricka. Måste bara komma ihåg att skriva in lite mer prickar och några extra punkter så att jag inte glömmer något.

Pöss på er.

3 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Haha, hoppas listan gick att följa.

Anki sa...

Handlingsplan! :-D

Knasterfaster sa...

Min Mellan kan sova heeeeela dagen utan vara sjuk. Det är helt sjukt tycker jag. Jag vet inte om han sover på natten. Jag orkar aldrig gå upp och kolla. Spunk är bra att få när man ska ryta till!