onsdag 11 april 2012

Om städning...

...kl 21.30 på en tisdagskväll.
Google hade bilden.
Äldsta ska ha lite tjejer på besök idag. Kul!
Vad som inte var kul var att hon kläckte det igår kväll vid ovan nämnda klockslag och hemma hos oss såg ut som ett råttbo som vanligt! Varför kunde hon inte sagt det lite tidigare och varför ska det alltid se ut som värst när det väntas besök?! Nu blev det panikstädning. Jag tänker inte tala om hur jag gör för lite hemligheter vill jag gärna bevara i var jag gömmer skiten men vi kan säga som så att kl 22.30 såg det ut som om det nästan bodde pedanter här. Hm, kanske inte riktigt men det såg i alla fall mer representabelt acceptabelt ut.

Pöss på er.

7 kommentarer:

Renée sa...

Det är då man önskar att man hade ett trollspö...

Lisbeth sa...

Helt riktigt att inte tala om knepen. de tycker jag du ska spara tills du skriver en bok om en modern mammas dilemma. Blir nog en storsäljare.
Duktigt jobbat: Nej nu lät jag som du var en hund och så är det ju inte men en del kan trolla och du verkar vara en sådan
ha det bra

Ezter sa...

Skrattar för mig själv och tänker hur det är här. Två vuxna...ändå ser det ut som kriget, tidningar och reklam och annat ligger överallt. Sen blir det till högar, en hög där, en hög här. Så ringer (i bästa fall) någon eller sms:ar att de kommer inom. (Fast det är ju innan högarnas tid) Sjoff, så har man rafsat ner allt någonstans och gömt undan, torkat bord och diskbänk, sopat av golv i hall och kök. Puh! Jag hann denna gången också!

Marianne sa...

Dina knep är nog inte så hemliga som du tror,hahahaha! Gissar att jag delar åtminstone två,tre stycken ;-)

Ha en skön städfri dag :-)

Singelmamman sa...

Då kan du sitta och rulla tummarna ikväll. Skönt.
Kram

Agneta - stort och smått sa...

Jag brukar hitta papperskassar med mer eller viktiga och bortglömda papper på diverse konstiga ställen.
Några har vi nog lyckats med att slänga som återvinning en eller annan gång också... Men fan vad det blev (snabb-)städat hemma! ;)

Moj sa...

Det är bara trista kvinnor som har det perfekt!

Kram, Moj