tisdag 3 april 2012

Jag vet...

...exakt hur fem stycken 14-15-åriga tjejer låter.
Dom låter jättemycket!
Så mycket fniss, prat och andra ljud kan jag inte minnas att jag fick ur mig när jag var i den åldern men jag kan ha tokfel. Ändå hann jag bara vara hemma en halvtimme innan dom gick ut. På den tiden pratades det väldigt mycket på både svenska och engelska. Jag kan t o m svära på att jag hörde något på spanska också!
Nu för tiden är inte barn så buskablyga (som jag var) utan känner sig som hemma fast det inte är hemma. Jag har inget emot det men nog är det lite skönt när skosamlingen försvinner från hallmattan, jackor och väskor decimeras till mer normal nivå (vad som nu är normalt med tonårdöttrar i hemmet). När tystnaden lägger sig och man kan återfå kvinnoherraväldet över soffan och sitt hem. Pjuuu!

Pöss på er.

6 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Vänta bara!
Snart är det tyst hela tiden.
Förutom när de kommer hem och hälsar på förstås.

Ezter sa...

Håller med Nilla! Det låter skönt, men det är faktiskt tråkigt!

Paula sa...

Ja jösses vad dom kan låta! Och vad skönt när det blir lugnt och skönt en stund!
njut!!

Västgötskan sa...

Mina barn har inte nått den åldern än, men jag kan tänka mig hur det låter... He he! Det räcker att höra tonåringar fnissa och "stoja" (bara gamlingar använder det ordet va?) på stan. ;-)

Singelmamman sa...

Bortsett gruset i hallen kan jag överse med allt. Men de tonåringar som kommer hit låter väldigt lite. Instängda på rummen som de verkar vilja vara hellre än att umgås med mig. DET är ju jättemärkligt.

Snäckskalsdalen. sa...

Min bästa kompis och jag hade så roligt så vi tröttade ut alla och jag menar alla, det blev en grej i skolan också, vi skrattade så mycket så vi fick sitta isolerade i var sin skrubb....men vi skrattade då också!
Hängde mig ut genom mitt fönster och knackade på min kamrats fönster och så hängde vi där och skrattade.....Vilka tider!

Så vad jag vill ha sagt är att jag tycker det är underbart när dom har trevligt och skrattar och pratar, men jag orkar inte höra på det!!!

Nattkramar