torsdag 29 mars 2012

Eftermiddagens planer.

Nu ska vi, jag och yngsta, snart iväg på utvecklingssamtal. Alltid lika spännande. Sedan ska jag fundera ut vad vi ska äta till middag. Det måste vara något lättuggat, gärna passerat, så att yngsta kan äta. Hon har ju numera halva munnen (överkäken än så länge) full av tandställning och satan i gatan vad hon har ont i tänderna. Nu tillhör hon den envisa typen kan inte förstå vad hon fått det ifrån?! så att peta i sig en ipren för att få lindring finns inte på kartan. Jag tycker faktiskt lite synd om henne.
Well...det var dagens happening om man inte räknar det faktum att vi fick ett ofrivilligt strömavbrott på jobbet idag. Nej, det varade inte så lång tid och det var ingen på jobbet som orsakat avbrottet. Det påverkade inte mitt arbete så att jag kunde sitta och slappa. Tyvärr.

Pöss på er.

9 kommentarer:

Agneta - stort och smått sa...

Stackars yngsta.

Fia FIT sa...

Stackars tjej! Men det går snabbt över. Jag hade "räls" och vet vad jag snackar om...

Passerad mat... kan du inte hojta till om du kommer på ngt. Har blåsor i munnen så det skulle passa bra även här!

Petra sa...

Så ont det gör, kommer ihåg detta.
Kram

Anna sa...

Dom är duktiga som står ut med rälsen, måste göra satans ont :(

Lisbeth sa...

Såg att det varit omtumlande händelse i släkten alltid lika tufft när det händer i ens närhet. Du det här tandställningen är inte roligt. har ju haft några på ungarna under åren och inte vill man byta även om man får betalt. Får völ säga lycka till med middagen en sådan där gång är det bra med mixer.
Sköt om dig

Snäckskalsdalen. sa...

Tänk, bland mina önskningar när jag var flicka var att få tandställning. Alla, faktiskt alla, dom andra flickorna i klassen (småskolan) hade det, men inte jag.....Kram

Västgötskan sa...

Det är konstigt det där med att barnen har så där envisa, temperamentsfulla drag utan att man känner till ursprunget........ *hrm*

Krakelsprakel sa...

Hoppas det gick bra på utvecklingssamtalet trots rälsen...

Fru Venus sa...

Det är utvecklingssamtalen som gett mig mina gråa hår...