måndag 27 februari 2012

Tja.

Jag har regn. Vad har ni?
Jag väntar på att få hem bilen så att matförrådet kan fyllas på i det Gafflanska hemmet. Det är ju, naturligtvis, en ekonomisk vinst att inte ha mer än en bil men en förlust i tid men jag hatar att vänta på att få hem bilen och saknar gammelbilen ibland.

Äldsta gör sin första dag i alldeles sprillans nybyggd skola. Gullmarsgymnasiet i Lysekil har flyttat ner till hamnen. Det syns inte här men vattnet och bryggorna är nära. Vilken härlig miljö dom får.
Campus Väst. Gullmarsgymnasiet under byggnation.
Bilden hade SVT.
Nä.
Nu ska jag skriva en handlingsplan att ha med till Konsum för annars irrar jag bara planlöst runt med varukorgen. Själv skriver jag ner matvarorna i den ordning de finns i vår butik. Lättast så. Som att gå en snitslad bana. Problem uppstår, såklart, när det ändras om i butiken. Hur gör du? Skriver du i ingen ordning alls eller i varugrupper eller gör du som mig?

Pöss på er.

6 kommentarer:

4U2 sa...

Storhandlas lördagar för det mesta och listan, ja, man skriver på den successivt som saker tar slut ... just det, det blir kärr rörigt ...

desperat hemmafru sa...

Jösses! Kan man ha en viss ordning på inköpslistan??? Besvarat med risk för att just ha avslöjat hur mina listor brukar se ut...

Petra sa...

Underbart att få gå på den skolan.

Skriver bara rakt upp och ned på listan. Penna i handen och stryker så jag slipper springa hit och dit i den ordningen jag har skrivit.

Fru Venus sa...

Vi har haft strålande vårsol idag :-) Jag skriver lista vart efter varorna kommer i butiken, lugnast så, för alla ;-) Nattikram

Singelmamman sa...

Aldrig tänkt på hur varorna ligger i butiken, eller var de ligger. Så jag skriver vartefter jag kommer på att jag behöver. Vi har haft strålande sol och någon minusgrad. Underbart väder.

Maria sa...

Jag skriver oxå efter den ordningen som varorna kommer i butiken. Och eftersom jag handlar i samma butik som jag jobbar så har jag ju stenkoll på vilken ordning allt kommer i!