lördag 18 februari 2012

Man...

...skulle kunna tro att jag varit på värsta partajjet igår eftersom jag vaknade med sådana symptom. Alltså ökentorr mun och en huvudvärk som gör att jag måste huka mig och samtidigt hålla lite i huvudet när jag går. Men nej, det har inte festats ett enda dugg. Faktum är att jag drabbats av värsta tröttheten och igår när svärisarna var här på eftermiddagskaffe för att gratulera maken fick jag på riktigt kämpa med att hålla ögonen öppna. Till sist orkade jag nästan inte svara på tilltal. Efter att ha proppat magen full av mat var det sedan soffhäng där jag mellan varven i alla fall lyckades se bitar av På Spåret och Skavlan innan jag gav upp helt eller familjen gav upp och uppmanade mig att inta sängen en trappa upp eftersom jag störde med mina snarkningar!! Hrmf! Skitsnack! säger jag. Dom måste ha hört fel så klart för jag andas väldigt högt bara! Så det så!

Pöss på er.

11 kommentarer:

stort och smått sa...

Jag har lite sportlovsabstinens. Behöver mer norska fjällen. Mer snö, mer frisk fjälluft, mer gott vatten, mer härligt klingande norska, mer Firklöver, mer Laban Seigmenn, mer potetekaker.

Men jag ska inte klaga. Om två dagar får jag lite ledigt igen, när familjen börjar jobb/skola igen. Och jag ska vara hemma.

Fru Venus sa...

He he, lite som min andning nu då, mina arbetskompisar tror det är barnen som vaknat ute i sina vagnar och gråter när det är jag som andas!? Kvällskram!

Shamrock sa...

kvinnor snarkar inte - undrar vad de menar med det påståendet

Petra sa...

Hehe, det där skall jag säga när någon säger att jag snarkar.

Sus sa...

Jag snarkar aldrig. Fast du behöver ju inte fråga Hjärtat om den saken.

Singelmamman sa...

Själv gick jag och la mig redan 21.30. Men väntade med att släcka lampan till 23.20, just då dottern kom hem. Ikväll sockerchockar jag mig så jag är lite mer vaken.

Åsa Hellberg sa...

Såklart du gjorde.

4U2 sa...

Stackars dig. Men du, nu vet jag vad jag också lider av: stark andning :)

Anonym sa...

Asså jag känner igen det där, någon/några brukar beskylla mig för att ligga i soffan och snarka på kvällarna??? Jag fattar liksom inte, gör ju precis som du, andas högt ;-)

Ulrika sa...

Klart du inte snarkade. Fattas bara annat. Själv snusar jag bara sött när jag sover. Liksom så där rart och kvinnligt, om någon hävdar att jag kan dra timmerstockar så ljuger dom bara för att svärta ner mig.

Är säker på att det är samma för dig!

Lisbeth sa...

Vårtrött eller? Jag tröstar mig med det när jag känner att soffan hägrar och sen somnar. Jag tror visst att det är som du säger att du andas högt för det gör jag me.
kram