måndag 23 januari 2012

Varför måndag inte är min dag?

Well...här har vi en orsak. Detta hade säkert aaaaldrig hänt på en tisdag...
När jag köper uppdatering och lite nyare version av jobbets löneprogram i tron att det är som förut, d v s att det är bara att köra lilla uppdateringen och så följer alla parametrar, inställningar, anställdas och företaget uppgifter med. När jag tror att det är så enkelt så är det sällan det.
Denna version var tom, ett helt nytt jävla program som dessutom var svåröverblickat, svårhanterat, INGA UPPGIFTER OM FÖRETAG; ANSTÄLLDA OCH ANDRA NÖDVÄNDIGA PARAMETRAR (som jag så fint lagt in en gång i tiden) FANNS MED, bara ett jävla övningsbolag!!!!! Jag lägger då in allt jag behöver, det tog en evig tid men det funkade inte i alla fall. Lönerna blev feeeeeeeeel och när jag skulle rätta till det så blev det feeeeeeeeel och varningar och utropstecken och rutor som poppade upp och inte gick att snirkla sig förbi! Gafflan fann på råd och tänkte att jag kör i det gamla hederliga fina löneprogrammet...
...det gick inte alls för sig för då var jag tvungen att köra en uppdatering där och den kunde jag inte hämta för nu hade jag ju...just det...det nya programmet! Morrrrrrrrrrr, grrrrrrrrrrr, arrrrrrrrgggggg! Som grädde på moset, lök på laxen var det telefonkööööööööööööööö på minst 30 minuter till supporten och jag orkade inte vänta utan trasslade på i mitt nya helvetesprogram.
Jag är nu trött, arg, sur och har mensvärk och arg och sur...och sa jag att jag var arg?!
Om vi får lön den 25:e på mitt jobb?
Nope!
Snott från google.
Nu ska jag dö i soffan och smida onda planer och göra voodoodocka tills jag får tag på någon ynklig sate på programsupporten i morgon. Stackars den människan!

Liten pöss på er.

10 kommentarer:

Gökboet sa...

Visst, klart du blir heligt förbannad och jag är tacksam för att jag inte jobbar på den där Programsupporten!

(törs jag önska dig lycka till?!)

Snäckskalsdalen. sa...

Kör vanliga kvittensblock! Och ett gammalt hederligt kuvert, sen om det kommer med lite för mycket övertid och så är väl strunt samma, det jämnar ut sig i längden.....Usch så tradigt, jag blir svett bara jag hör det här. Baaahhh.
Kramar

Fru Gårman sa...

Låter som att gAFFLAN HAFT EN ALLDELES FANTASTISK MÅNDAG.
Oj, capslock var inte meningen.

Essi sa...

Oj nu kanske är detta verkligen inga det du vill höra. Men tänk på den stackars personen som kommer att svara i telefonen, det var inte dennas fel att detta hände utan oftast är tyvärr orskan i peronen själv eller någon annan pucko på högre nivå som valt att så här ska de bli oavsett. (inte för att jag varje dag är den stackars person som får ta allt skit själv men...) ;)

Västgötskan sa...

Känner igen detta. Det var faktiskt en vän till mig som hade gjort liknande i dagarna...

Mångmamma sa...

Åh, vad jag är glad att jag inte jobbar på kontor med ansvar för löner och sådant.
Jag skulle hetsa upp mig till max ett par gånger om dagen över strulande teknik och antagligen dö av för högt blodtryck strax före 50-årsdagen!

Du Gafflan, Ta det lite lugnt i kväll va?
Kram

Malla sa...

Usch, den här måndagen var fan inte kul!

Singelmamman sa...

Jag har läst att kvinnor som jobbar tillsammans, mammor och döttrar, får sin mens synkade. Nu börjar jag tro att det gäller även oss bloggerskor.

Maria sa...

Hoppas allt löser sig idag! (sa kärringen som sket i vasken....)

Lisbeth sa...

Varför är frågan? Tänk att det oftast blir så där när man förväntar sig att något ska bli bättre. Handhavarfel fick jag höra men så pyttsan heller. Versionen försvann inom en månad för den var så dålig. Var det någon som sa att jag hade rätt Nej då, irritationen från andra den skulle man stå ut med men en ursäkt vore väl på sin plats.
Heja på du ska att det blir lön i mars i alla fall