onsdag 18 januari 2012

Varför jag inte använder hårspray.

Jag har köpt mig ett hårspray fast jag inte använder sådant egentligen. Det var en sån lagom stor flaska så tanken var att, förutom att tydligen ytterligare öka på vikten i min redan tunga väska, ha den där.
Döttrarna använder fasligt mycket hårspray, fast betydligt mindre nu än för ett par år sedan men ändå så mycket att jag tycker vi kunde ha stående rabatt och lägre pris på just hårspray i alla märken. Sedan skulle det finnas ett speciellt rabattkupongssystem som gav tonårsföräldrar lägre pris på shampo, balsam, duschtvål, deodorant och antiacne/pormasksborttagningsmedel mm en gång i veckan för det är dyrt som skam och förbrukas i stora kvantiteter, hos mig i alla fall. Det var ett sidospår för det var min egna lilla sprayflaska jag skulle tala om. Jag gjorde som döttrarna och sprayade håret fullt i morse och stylade till det innan jag gick till jobbet. Puttade till där det behövdes och plattade till där det skulle ligga på plats. So far so good.
En slående likhet mellan kattens "frisyr"
och för dagen min egen om jag får säga det själv
utan att ni fått se bildbevis. Ni får helt enkelt
tro på mitt ord.
Jag var nöjd innan jag stegade ut i den fuktiga bohuslänska morgonen. När jag stegade in på kontoret hade sprayen förvandlat mitt hår till klibbiga testar av tuggummikonstistens som mina fingrar fastnade i så fort jag försökte dra handen genom håret. Då kom jag på varför jag inte brukar använda hårspray och jag tänker donera flaskan till döttrarna att avända hur mycket dom vill.

Pöss på er

7 kommentarer:

Melinda sa...

Men attans!! Glömde du paraplyet hemma? ;-)

Anna sa...

Haha men oh. Det var kanske inte vad du var ute efter. Jag använder heller inte hårspray så värst ofta. Förutom när jag tränar för då föredrar jag att håret ligger väldigt platt och på plats.

Mångmamma sa...

Skrattar gott här.
Igenkänningsfaktorn är brutalt hög - behöver jag säga att det är ingen artikel jag nyttjar själv och senast jag såg en hårspray var innan storsonen flyttade ut!

Fast de sista månaderna hemma använde han den mestadels som mordiskt vapen i kombo med en tändare mot getingar och andra flygfän.

(Bara spraya på och sedan elda lite.)
:)

Åsa Hellberg sa...

Haha, åh, vad jag känner igen det där.

Fru Gårman sa...

Hårspray är djävulens påfund.

Anonym sa...

Fast du är nog väldigt fin i en sån frisyr. Också.
//Singelmamman

Jeanette sa...

Sötnos!
Nåt mina döttrar reagerat på är att det är skit-orättvist att man måste betala för mens-grejer, det är ju inget man direkt väljer själv!