torsdag 26 januari 2012

Sitter fast.

Nu kanske ni tror att jag har börjat med tvätten!?
Jag kan lugna er med att berätta att det har jag INTE. Jag ska gnälla först.
Här kommer det!!!
Jag sitter fast i sirap känns det som eller går runt i cirklar. Slirar. What ever!
NU har jag börjat med middagen. Innan dess fixade jag med disk. Handlat har jag gjort också. Det som tagit mest tid idag är mitt inhopp som datatekniker på hemmafronten. Virus uppdateringar. Det krånglade till sig. Datakrångel, kurrande mage och tjötiga ungar är inte någon bra kombination. Jag får liksom franska nerver då. Dom befinner sig mer på utsidan än insidan och hysterin är nära eller kanske det är gråten och att tålamodet var noll men jag fixat till slut. Ett tag kände jag att jag ville lägga mig under en sten men sånt går ju inte för sig. Oh no!

I övrigt kretsat mina tankar mycket just nu hur folk i allmänhet fast mest jag i synnerhet får ihop vardag i form av tid. Jag jobbar inte heltid men känner att jag har fasen inte tid...till något. Personlig tid, egen tid finns det dåligt av. Nu t ex ser jag ut som ett troll i håret, fnasig och torr i ansiktet, buskiga ögonbryn utan form och färg, megatorra fötter och ben det "snöar" ifrån när jag tar av mig kläderna...und so weiter eller vad det nu heter på svenska.
Nu ska jag vara tyst och fortsätta med maten så kanske jag kan tvätta i alla fall en maskin idag.
Tack för ordet!

Pöss på er.

10 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Varsågod:)

Vattenbubblan sa...

Ja ibland är det näst intill omöjligt att tänka på sig själv. Tror jag kommet att vara utmattad innan jag fyller 40!

Anna sa...

De låter ju ingen bra!
Lås in dig på toan och ha en spakväll :)
Fast de funkar väl inte de heller :(

Fru Venus sa...

Samtidigt som jag lider med dig så är det skönt att vi är två :-) Jag jobbar 7.30 - 15 och borde ha HELA eftermiddagen kvar!? Men var är den? Saknar dig vännen, KRAM

Ezter sa...

Annas förslag var bra tycker jag! Kram på dig från en annan med snöande ben...fast snön fastnar i håren...

stort och smått sa...

Vissa saker är rätt lätta att fixa själv: en vårdande fuktgivande leave in-kräm från Redken (inte billig men bra!) - tar inte lång tid att gojsa in i håret.
En bra bodylotion att smörja benen med. Clinique har en krämig och skön en, som går in i huden och ger mjuka ben. Men det finns andra, billigare som också är bra.

En liten sax har du väl hemma? Klipp ögonbrynen + plocka dem. I början misslyckas man och ser lite (mycket) lustig ut ett litet tag med ojämna bryn, men så småningom lär man sig! (Att färga aktar jag mig noga för... det går att dutta på lite ögonskugga om man inte hittar sin ögronbrynspenna som jag slarvat bort)

Ja, det var lite käcka tips på saker som inte tar lång tid, men som ändå kan göra lite nytta. Om man orkar göra dem, vill säga.... (sa hon den lata....) :)

Malla sa...

Det gäller att släppa på alla måsten och krav och göra det man vill göra, då hinner man :)
Du har en man och 2 döttrar som klarar hushållsbestyren bra.
KRAM

Lippe sa...

Sätt familjen i arbete!
Var rädd om dig!

Gökboet sa...

Jammen fy fan för datastrul! Man kan ju bli galen för mindre... Jag har hela dagarna på mig men får ändå inte mycket vettigt uträttat. Jag tycker att du är en duktig och tapper kvinna! Var lite snäll mot dig själv Gafflan!

Varm kram!

Singelmamman sa...

Och här applåderar Singelmamman å det grövsta Mallas kommentar. Jag har sagt, envist och ibland kanske det kan uppfattas som självbelåtet men så menar jag inte, att mannen din och de underbara brudar till tonåringar, kan mer, borde göra mer, och du SKA tänka mer på dig själv.
(den där meningen är nog inte godkänd enligt konstens alla skrivregler men det skiter jag i)
Men mest säger jag; KRAM