tisdag 3 januari 2012

Latmasken och jag.

Det är jag och Latmasken idag. Vi har en love-hate relation. Vi är inte bra för varandra. Latmasken blir lätt för dominant och kör över mig och mina ambitioner. Jag har försökt med nästan allt för att bli av med denna Latmask, t om haft en låda med jord under sängen så att den lätt kunde krypa ut och ner i lådan. Funkade dåligt. Latmasken är allergisk mot aktivitet och motion och jag vet att kommer jag bara igång så försvinner lilla masken. Problemet är bara det att Latmasken, min då, utsöndrar något slags trötthetsmedel i min kropp som slår till med full kraft i samma ögonblick som jag stiger innanför ytterdörren hemma. Det är egentligen i hemmet som jag lider av Latmasken mest. Svårt att få till en effektiv arbetsdag när Latmasken tycker att jag kan ta det lugnt. Latmasken har inget liv och därför inget att tillföra bloggen. Själv har inget sensationellt hänt i mitt liv under natten så det finns inte mycket att säga egentligen.
Latmasken gillar inte dagens väder och jag är helt enig. Vi har redan natt ute, regn och blåst naturligtvis.
Latmasken vill ha socker men eftersom jag inte ska äta sådant så blir det bara tuggummi att hålla till godo med. Latmasken har tuggat alldeles för många tuggummin idag och jag tror Latmasken kommer att få ont i magen sen. Mohahahahahaha!!
Jag borde gå och handla lite men Latmasken vägrar gå längre än hem i regnet fast jag har paraply med mig. Paraply skyddar inte mot blåsigt regn på tvären/bredden/underifrån säger Latmasken och jag är beredd att hålla med men det är ju inte så långt att gå tycker jag. Latmasken tvärvägrar!

Pöss på er.
(och Latmasken)

12 kommentarer:

Fru Venus sa...

Jag är ganska säker på att din och min latmask är släkt!?

Petra sa...

Latmasken skall sättas på plats!
Kram

Anki sa...

Jag blåser snart över till dig grannen!! :-)

KRAMAR!

Ezter sa...

Jag har en likadan...ska vi fösa ihop dem, så kanske vi slipper dem sen?

Åsa sa...

Hahaha, jag har hans bror här. Latmaskens alltså ;)

Singelmamman sa...

Men slå näven i bordet och slå ihjäl den där latmasken! Den är svår att utrota, men det går. Jag lovar! Heja, heja Gafflan!

Anonym sa...

Men latmaskar bor inte i jord, de bor i damm och du har förmodligen alldeles för lite damm för att den ska försvinna... eller var det tvärs om?? för här är fullt med damm men nog fasen finns den kvar hos mig, tillsammans med grustrollet, lerklumpen, sågspånsnisse och.. fan o hans moster *suck*

Shamrock sa...

känner igen den där latmasken. Han har någon släkting som brukar besöka mig

Västgötskan sa...

Går det att klippa masken på mitten. Eller får du två latmaskar då? *funderar* :-P

Lisbeth sa...

Någonting för undervisningen i skolan på biologilektionerna. Verkar som den utbrett sig över hela landet. Vore bra om ungdomarna kunde upptäcka den i tid så kanske på sikt blir den utrotad. Tills vidare får vi var och en hitta egna bekämpningsmedel
Ha en fin morgondag

Mallan sa...

Den där latmasken är jag också väldigt bekant med :-)

Caja: sa...

Jag tror att vi är många...ska vi ha latmasksträff??? äsch..då orkar väl ingen komma...vi får väl lata oss på vars ett håll då ;-)

kram/caja