söndag 15 januari 2012

Jag...

...har skallebank i dag också. Inte lika ihärdigt men det ligger där och molar. Hela helgen känns oledig för jag har inte gjort ett skit mer än att hållt i mitt huvud.
Det ska lagas någon sorts mat på någon sorts mat som inte finns hemma för det är tomt. Blir inte lätt men jag vägrar Konsum idag. Bara för att jag har masat mig in i duschen betyder det inte att jag tänker gå ut och möta världen Konsums butikspersonal.
Det är lika bra det efter att en personal i kassan kommenterade vad jag handlade och att det var dyrt och det skulle han/hon aaaaaaldrig köpa!! Sånt gillas inte. Håll käft och gör ditt jobb, tycker jag. Det är mina pengar jag betalar med inte dina.
Märks det att jag inte mår bra?!

Pöss på er.

12 kommentarer:

Essi sa...

Känner igen de där lite...tog en promenad idag och dum som man var så hade man inga mössa och de ångrar jag nu, tror pannan frös!!! :(

Shamrock sa...

men vad är det för kassör?

Filimarans Funderingar sa...

Hejsan, av en slump hamnade jag på din sida. Mycket rolig läsning skrattade gott åt vissa inlägg. Jag tänker verkligen återvända för trevlig och rolig läsning, ha det gott / margareta

Monica sa...

Usch, tråkigt att din helg varit så kass!
Och dumma konsumkassörska/kassör!
Själv har jag lekt duracellkanin hela helgen och är så där lagom slut inför min 6-dagars jobbvecka. ;)

Pöss i pannan!

Mallan sa...

Haha, vilken smidig kassapersonal... Vadan denna huvudvärk? Kram

Malla sa...

stackars dig!
kram

Snäckskalsdalen. sa...

Usch och fy, har du inte riktigt blivit av med huvudvärken, inte roligt alls. Du får ta helg nu, mannen går till arbetet och döttrarna till skolan och du har hela huset för dig själv - tänk! Och då kommer jag över och övertalar dig om helgen i maj där.....
Kommenterade kassören/kassörskan vad du köpte.....DÅ är det synd att man bor på ett litet ställe, hade det varit i storstan hade man kunnat kommentera lite mer fritt, men det går ju inte här....synd!
Kramar

Maria sa...

Typiskt Konsumpersonal ;)

Krya på dig

Singelmamman sa...

Oerhört dålig stil av kassörskan. De kan säga hej och tycka till om vädret om de vill prata eller fråga vad du ska laga för spännande. Men resten går fetbort.
Dumma huvudvärk. Hoppas att den går över, NU!
Kram

Åsa Hellberg sa...

Mäh. Säg till henne att gå på charmkurs. Hennes chef är nog rätt nöjd över att sälja dyrare varor.

Västgötskan sa...

Allvarligt? Var det någon som sa det till dig? Ja, då kan jag hålla med om att de ska hålla käften. :-P

Anki sa...

Friska på huvudet fort nu! Hoppas du vaknar till en skallebankfri dag i morgon!!

KRAM