lördag 3 december 2011

Vad gör ni?

Jag fixar med annat som t ex att vakna till, tjata upp yngsta ur sängen och lyssna på maken när han ideligen talar om att han har ont i halsen. Ska snart starta dammsugaren så slipper jag höra´t.
Vi har julmarknad i samhället också. Nä, jag ska inte gå "neröver" (som vi säger här) för det blåser och regnar något alldels vansinnigt.
Vad gör ni?

Pöss på er.

12 kommentarer:

Mitt bästa jag sa...

Ligger i soffan - har en långt inlägg om mina tidigare 10 timmar :)i min blogg...

Snäckskalsdalen. sa...

Nej, idag gås det ingen stans, att det aldrig tar slut på detta oerhört trista väder......Kramar

Lippe sa...

Hade planer på att köra ett loppisrace idag men vi bestämde oss för att det här var en bra dag för att bara äta, slappa och mysa. Vi vill inte heller gå ut!
Kram o tack för kommentaren!

Knasterfaster sa...

Jag väntar på att klockan blir 14 så att jag kan ta Alvedon igen. Tiden segar sig fram medan tempen stiger. Duktig du är som dammsuger.

Åsa Hellberg sa...

Neröver sa vi på Håkebacken också:)

Marianne sa...

Här görs det ingenting just nu,vilket iofs är en underskattad sysselsättning.Regnet öser ner och vinden stormar in från Öresund,usch!Allt planerat ligger på is så det får bli huvudstupa ryggläge bland soffkuddarna med en bra film i spelaren.
Ha det,bye!

Suzan sa...

Äter lunch och spelar Wordfeud.

Lisbeth sa...

Har nyss vaknat från en powernap Jag hade tänkt som du att gå på julmarknad idag men fy bubblan. Storm och snöblandat regn ingen hit inte. Tror jag kryper ner igen. Nej vänta det luktar köttbullar. Sambon har tinat upp några aå lite mat i magen får det bli

Osloskånskan sa...

Sitter i soffan med gott samvete efter att ha bakat 50 mandelmusslor.

Petra sa...

Jag skall äta middag snart.

Shamrock sa...

äter godis

Camilla sa...

Jag har en fot halvvägs in i sängkammaren, för jag ska opp i ottan och jobba imorgon. Så det som står närmast på schemat blir tandborstning.
Ha en fin kväll.