tisdag 6 december 2011

Ordningssamma Gafflan?

Jamenellerhur!
Vi letade sladd/kabel i går kväll.
Sladd till äldstas mobiltelefon. Ni vet som man använder för överföring mellan dator och mobil. Digitalt. USB-kabel. I nästan två timmar. Hittade alla andra sladdar utom till hennes telefonjävel.

Ja, ungefär så här...råttbo alltså.
Google hade bilden.
Det var kabel till femtioarton av den sortens telefon och trettiosjutton av en annan och sladdar till digitala videokameror, digital systemkamera, digitalkameror och lite mer sladdar och USB-kablar som jag inte har en aning om vart dom hör hemma men det finns säkert ett digitalt föremål tillhörande sladden. Det är jag säker på! Det är förresten det enda jag är säker på.
Jag trodde jag hade koll förstår ni. För jag har nämligen organiserat allt för ett tag sedan men det hade jag glömt bort i min iver att organisera så jädrans bra att jag inte vet vart jag har saker och ting! I detta fall kablar/sladdar och annat som kan tänkas vara bra att använda till, i dagsläget, fungerande mobiltelefoner.
Om vi hittade rätt USB-kabel?
Jo.
I översta lådan i skrivbordet där den stationära datorn finns...
...där den har legat i snart ett år...
...kom jag ihåg...
Orka.

Pöss på er.

15 kommentarer:

Singelmamman sa...

Jag hittar aldrig rätt sladd om jag inte bär med mig dem. Nu har jag en kombinerad ladd- och överföringssladd. Kram på dig!

Nenny ~ Stolt och Stark sa...

Jag började för ett tag sen markera sladdarna. Man vet vad de är till för när man precis har köpt grejen. Men 3 månader senare ligger de där i sladdlådan och man har ingen aning om vilken sladd som går var. Men en liten text på en liten pappersbit som tejpas fast på sladden löser det problemet...

Anna Malmborg sa...

I hate alla sladdar. Kan de inte bara göra en universalkabel till allt!?

Gittans Pysselsida sa...

Jag blir glad...när jag förstår att fler har samma problem!!
Ha en bra dag
Kram

Fru Venus sa...

Jag väntar på ett sladdlöst liv, ett liv där allt är trådlöst och blir laddat, använt, lyser, fungerar utan en endaste sladd! Det måste ju komma under min livstid, eller hur? Med tanke på hur......unga vi är ;-) Pöss!

Västgötskan sa...

Jag hade två laddare till min gamla (!) Ericsson-telefon. Alltså en jag fortfarande har kvar och använder. Har tappat bort en.

Jag HOPPAS verkligen att jag inte tappar bort den andra (och sista) för då måste jag köpa en telefon med toutch-skärm. PANIIIIK! ;-)

Lairama sa...

Är du säker på att du inte är jag? Eller tvärtom.
Det där händer mig heeela tiden :)

Ezter sa...

Hög igenkänningsfaktor! Hittade Yngstas kamerasladd för ett par veckor sen. Den har varit borta ett år ungefär...

Marianne sa...

Tror de flesta känner igen sig och ändrar man beteende och organiserar då är det garanterat "kört" nästa gång man behövet nåt.

Ha en fin sladdlös dag :-)

Ur Ainas Gömmor sa...

Jag har järnkoll på min överföringssladd till mobilen.
Inte så märkligt dock, eftersom jag plockade fram den för allra första gången igår kväll och nålade fast den i gardinen i mitt pysselrum efter förrättat värv.
Om mobilen är ny?
Nej, två år gammal!!!

Maria sa...

Jag HATAR sladdar....

Särskilt dem jag inte hittar...

Snäckskalsdalen. sa...

Hahhahaha! Jag hörde ända hit hur ni letade.....och känner man igen sig. Japp. Och har jag haft ambitionen att sätta en etikett på varje sladd och sen ha dom på ett ställe så man vet......ja, det har jag. Har jag gjort det? Nej.
KRamar

Suzan sa...

trassel!

Åsa Hellberg sa...

I hate sladdar!

Malla sa...

Argh! Säger som Åsa - I hate sladdar!