lördag 17 december 2011

Jag är mätt.

Min yngsta syster med familj har varit här. Dom hade naturligtvis med sig mutor i form av en stoooooor påse med kokta krabbklor. Nu menar jag inte någon liten fjuttig konsumpåse i plast utan mer av pappersstorlek fast i plast om ni förstår vad jag menar. Det är inte varje dag jag får tillfälle att äta det bästa på krabban ända till det är fullt i magen. Just för tillfället mår jag lite illa av mätthet, faktiskt, men vi har en halv påse kvar och då blir vi väl tvungna att tugga i oss i morgon också. Ojoj, stackars oss.

Ni får ursäkta att jag är osynlig i era bloggar men idag har jag knappt haft tid att läsa än mindre kommentera men jag tror på ett liv efter julen. I morgon (om min migrän ger med sig) så är det tänkt att döttrar och jag ska göra Torp. Tydligen så vill dom handla julklappar till mig och maken...och jag som trodde att vi inte varit så snälla i år.
Undrens tid är tydligen inte förbi.

Pöss på er.

12 kommentarer:

Petra sa...

Det låter ju smaskens!

Var rädd om dig, det är tillräckligt med stress i juletid.
Kram

Fru Venus sa...

Krabbor......spara lite så simmar jag över imorgon bitti! Kommer aldrig glömma den där kvällen i sjöboden. Inte min mage heller, glömma alltså.

Ezter sa...

Så gott det låter! Kommenterar också sparsamt nu, viktigare att läsa än kommentera nu i julveckan! Klart du har varit snäll! Ät ett par klor för mig också :)

Sus sa...

Jag älskar skaldjur, men krabba är inte speciellt gott...Nu kommer Hjärtat att bli besviken

Sus sa...

Fast klorna är ju underbara!!

Men inte kroppen...

Anna Malmborg sa...

Jag tycker jag har hur mycket tid som helst nu efter bröllopet. Julen känns nästan som en piece of cake för första gången i mitt liv. Brukar alltid känna mig stressad. Den här julen har vi dock bjudit in oss hos svärmor istället för att hålla i allt själva. Det underlättade kan jag säga...

Kram

Anki sa...

Underbart gott!!

Singelmamman sa...

Mmm, en hel påse med krabbklor! Sanslöst. Det är gott. Och du har varit väldigt snäll i år. Du bjöd ju mig och flera andra på underbar fest i sjöboden. Kram!

Åsa Hellberg sa...

Krabba! Här får man den vacumpackad ...

Shamrock sa...

Oj, hälsa att hon gärna får komma och hälsa på hos mig bara hon har med sig en påse

Västgötskan sa...

Det lät inte alls dumt. Hoppas det smakade! :-)

nillas liv på pinnen sa...

Visst är fjärde advent och migrän en fin kombination!