söndag 20 november 2011

Vad är det som är så svårt att fatta?

När jag dammsuger så hörs det. Nu menar jag inte att dammsugaren för väsen, jag menar moi in person. Så mycket svordommar och andra fula ord som kommer ur min mun är inte att leka med. För hur det än är så finns det alltid någonstans sladden fastnar, slangen viker sig så att det suger vakuum, dammsugarpåsen måste bytas, saker  är inte upplockade, mattor som sugs fast och en helskottas massa annat onödigt krafs liggande på helt fel plats.

Milt uttryckt!
Nu infinner sig massflykt av familjen från de rum jag och Fru Miele vistas i. Döttrarna stänger in sig på sina rum, maken går ut osv och kvar går jag och mina superhormoner som alla är programmerade med PMS. När dammsugaren tystnar och är bortställd
kommer dom tassande och undrar varför jag är arg!!
ARG? JAG? *fattar ingenting* Jag "bara" dammsuger jue!
Livet är underbart! *ironi*

Pöss på er.

8 kommentarer:

stort och smått sa...

Dammsu... näe. Jag mutar mina barn att ta hand om det här hemma! Vem kan jag muta att gå till mitt jobb i morgon?

Åsa Hellberg sa...

Stackars Gafflan :)

Susanne sa...

Ojjj, vilken jobbig dag

Fru Venus sa...

Aouch då... Vi har en gyllene regel hemma, dammsuger jag ska de andra PLOCKA RENT på golvet timmen innan! Kvällspöss :-)

Susjos sa...

Känner igen mej!

Gökboet sa...

Va... dammsuga e ju ganska kul! Men överlåt det till någon familjemedlem vettja, för det där kan ju aldrig vara nyttigt för ditt blodtryck ;)

Lugnande kramar!

Singelmamman sa...

Jag dammsuger lite då och då, lite random verkligen. Men inte mina tonåringars rum. Och inte deras lilla toa. Men annars, lite random, och jag tror att det bor svordommar i dammsugaren.

Melinda sa...

Gött att få ut lite aggression!