torsdag 10 november 2011

God eftermiddag i dimman eller solen eller vad ni nu har för väder.

Att planera livet ur sig bara för att hinna med sina åtagande denna vecka då är det inte tacksamt när tider som man har att passa blir avbokade och flyttade till nästa vecka (inte av mig dock). Som om jag har mindre att göra då! Nu har det blivit så att jag omöjligt kan klona mig, även fast jag skulle tycka det vore en mycket önskvärd och synnerligen underbar egenskap emellanåt och måste ändra om lite i agendan. Stryka en sak här och lägga till en annan där. Den här dagen är i alla fall som den ska vara.

Annars då...?
Jag tycker inte att farbröder (med hatt i åldern 90+ och som inte kan vrida på huvudet, har kryckor och bara kan köra sin vinglande hit o dit bil på tvåans växel mitt i vägen) borde få köra bil.

See you later alligator.
Pöss på er

8 kommentarer:

Gökboet.. sa...

Två Gafflan? JA, gärna för mig!

Knasterfaster sa...

Här är det grått och kallt och lite regn i luften. Det borde kanske göras en ny körkortskontroll på alla vart 20:e år. Idag slutade jag 12.30 så skönt!!! Ta en sak i taget och glöm inte att andas! KRAM

Åsa Hellberg sa...

Det tycker inte jag heller att de ska få.

Petra sa...

Ha en fin kväll!
Kram

Mallan sa...

Verkligen inte jag heller!

Shamrock sa...

jag håller med dig ang 90+ med körkort

Singelmamman sa...

Här har det återigen varit en strålande solig dag. Men nu är det lite kyligare, så blommorna får nog komma in i helgen. Två Gafflan vore kanon, då kunde den ena Gafflan komma hit lite oftare!
Gubbar, gamla som unga, ska inte köra bil.

Madlar sa...

Hög, klar luft med sol fram till lunch sen har det växlat över till lättmjölk. Tanter med hatt ger oftare upp bilen i tid medan gubbar tycks anse att körkort o därmed att själv köra är en mänsklig rättighet. Nej, inför test på förarlämplighet från 70 år.