torsdag 27 oktober 2011

Jag ska till jobbet.

Det betyder inte att jag mår 100% bra utan att jag inte har någon feber...än.
Det betyder heller inte att jag kommer att vara supertaggad effektiv och närvarande men jag ÄR i alla fall PÅ jobbet rent fysiskt.
Det betyder heller inte att jag kommer att återuppta motionen i form av promenader för det sätter helveteshostan stopp för. Nu vill jag att ni ska veta att min hosta liknar mer en harkling om jag jämnför med vad yngsta gått igenom och äldsta fortfarande gör...men ändå...det hostas!
Det betyder inte att jag kommer att vara på mitt allra bästa humör för i menstrautionscykelns första menstruerande dagar är livet ett helvete oavsett sjukdomsbild. (Jag klassar dock mens som ett straff. Ett jävla straff dessutom!)

Vad betyder det då att jag ska till jobbet?

Det betyder att jag har legitimt skäl att kunna vistas utomhus och på fler ställen än mitt eget hem, typ affärer och andra butiker. Jag är av åsikten att är man sjuk då kan man fan inte gå ut eller göra andra ärenden heller. Nu är min orsaken med att jobba ganska enkelt, det är helt enkelt jävligt tråkigt att vara hemma.

Pöss på er.

9 kommentarer:

Fru Venus sa...

God morgon! Hoppas verkligen att ni snart kryar på er där hemma, och vad gäller jobbandet, står det i ditt arbetsavtal att du måste GÖRA nåt på just torsdagar? ;-) Regnväderskram!

Petra sa...

Hoppas att dagen går bra att jobba. Var rädd om dig!
Kram

Renée sa...

Jag vill inte bli straffad en gång i månaden, därför har jag ingen mens! Lyllo mig!

Lippe sa...

Hata baciller och mens!!

Gökboet.. sa...

Helt rätt! Är man hemma från jobbet för att man är sjuk så ska man då ta mig tusan inte ränna ute och göra annat heller....

Krya-på-dig-kramar Gafflan!

Singelmamman sa...

Jo, jag tycker att man = jag, kan få gå och handla, om affären är väldigt nära, och man = jag, behöver något livsviktigt typ glass. Hoppas jobbet ger dig massor av energi och att du raskt kryar på dig. Kram!

Anna sa...

Låter inte som någon bra start!!
Kram

Anonym sa...

Straff!!?? Men vad har du gjort då?

Jeanette sa...

Förstår dig, jag går hellre til jobbet än stannar hemma. Sjuk är så j...a trist!
Krya på dig,
kram