tisdag 11 oktober 2011

Alla sätt är bra!


Äldsta.
Detta är det vi brukar se av äldsta på eftermiddagarna och kvällarna. Nerkanad i fåtöljen med skoldatorn (och musik i öronen) i färd med att göra läxor eller kommande skolprojekt/arbeten. Man skulle ju kunna tycka att skrivbordet på hennes rum skulle vara den optimala platsen men tydligen finns det för mycket som distraherar där. Ja, inte stör det mig att hon sitter där för hon säger inte ett pip och det enda som hörs är knapprandet på datorns tangenter...å så när jag ska förhöra henne på något eller läsa/rätta/komma med synpunkter på ett arbete innan det lämnas in. Själv brukar jag för det mesta kana ner i soffan framför teven men i kväll ska jag göra ett undantag för jag ska promenera för andra gången idag (ja-a ni läste rätt). Då kommer jag att ha avverkat en sträcka av 8,2 km eller gått ca 10200 steg och bränt ca 350 kcal. Heja mig!!
PS. Jag vet inte vart jag fått energin ifrån men det kan bero på att solen har visat sig eller det FAKTUM att jeansen stramar osedvanligt mycket...men helt säker är jag inte. ;D DS.
Pöss på er

12 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Det ser skönt ut att sitta där.

Petra sa...

Vad underbart du bor OCH heja dig!

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, jag fick också ett energiryck idag, det var nog solen. Jag har röjt bort björkar och grästuvor och ljung och stenar från ett berg!!! Fattar inte mycket, men det är nog solen.
Och jag ser utsikten genom fönstret bara för att jag vet att den är där!
Lyckliga Gafflanfamiljen!
Kramar

Sus sa...

Jag skulle också välja att sitta där.

Ezter sa...

Alltså, du är ju skitduktig! och Äldsta också!

Shamrock sa...

Det är nog en kommande bloggträff som ger dig energi

Caja: sa...

JA hejja, hejja dig!

Susjos sa...

Go Go Go!!!

Ingrid sa...

Vakker lys stue! Og flink, sprek Gafflan!

Gökboet.. sa...

Girl Power!

Singelmamman sa...

Alltså, den utsikten skulle till och med få mig att jobba/plugga. Och jippi för att vi kommer att ses snart, eller hur!? Säg att det är så.

Fru Venus sa...

Döttrarnas skrivbord kommer INTE med när vi flyttar! Ingen idé liksom ;-)