torsdag 15 september 2011

Jag har...

...fått award av Singelmamman och Åsa. Tack så mycket ladies.

5 frågor ska få svar med denna award.

1. Varför började du blogga?
Jag tror jag har svarat på det förut men jag läste bloggar under en lång tid innan det slog mig att jag faktiskt kunde blogga själv. Så en dag bestämde jag mig för att börja och på den gamla vägen är det.

2. Vilka bloggar följer du?
Kolla min blogglista så ser ni. Sedan finns det några som inte ligger med där men som jag följer och läser. Kollar runt bland andra också, en del som inte ligger i blogglistan, kändisbloggar och så har jag en liten ful ovana att kolla vad dom så kallade storbloggarna håller på med, ni vet småtjejerna som slutar på namn som -issi, -essi mfl. Sån é jag.

3. Vilka favoritfärger har du?
Måste man verkligen välja? Nä, vad bra för jag gillar många olika färger.

4. Vilka favoritfilmer har du?
Där kan jag inte heller välja för det finns så många bra och mycket hänger på vilket känslomässigt humör jag är i. Allt från komedi till dokumentär men filmer på latinska språk (spanska, italienska, franska) gör mig sömnig och väääääldig uttråkad.

5. Vilket land drömmer du om att besöka?
Det spelat inte så stor roll för det är resandet som är det roliga och ju längre bort och mer exotiskt behöver ju inte alltid betyda roligare och bättre men det är klart att varmt och soligt är ju väldigt trevligt.


Nu skulle jag skicka vidare...och det är det svåraste som finns, att välja, så jag ber er som vill att vara så goda att förse er.
Pöss på er.

4 kommentarer:

I min värld sa...

Tack själv för att du delar med dig :-)
Det är som du säger man får lite djupare bild av människan bakom datorn. Ha en riktigt trevlig kväll nu

Malla sa...

jamen tack för infon :)

Mallan sa...

Då hade du bra koll på hur man bloggade innan du började :-) Jag började med att blogga själv, SEN lläste jag andras bloggar.Blev sådär bra ;-)

Shamrock sa...

Grattis, awarder är alltid kul