tisdag 6 september 2011

Håller i hatten.

Vi har väder här NU!
Det regnar satan, kors o tvärs, på bredden och längden, uppifrån och ner och jädrars vad det blåser. Kuling säger prognosen...STORM i byarna säger jag. 27.3 m/s uppmätt på Hållö. Gränsen för storm går väl vid 25 m/s om jag inte minns fel.
Förresten så orkar jag inte mer idag. Huvudvärken allan hälsar på. Med all säkerhet en kombo av vädret och för mycket information på äldstas föräldramöte. Jösses vad glad jag är att jag inte börjar gymnasiet NU! Speciellt inte mitt i skarven mellan två gymnasiereformer och betygsskalor.
Snurrigt! sa Bill.
Snurrrrrrigt var ordet! sa Bull.
Pöss på er

7 kommentarer:

Fru Venus sa...

Gymnasiet är en labyrint, speciellt med våra studentskrivningar :-) Håll i hatten du, skickar över lite sol till imorgon! kram!

stort och smått sa...

Storm är det verkligen i byarna. Jag har varit ute och vänt på studsmattan som ställt sig upp och lutade sig mot balkongen. Suck! Jävla väder!

Och föräldramöte. Det hoppade jag över idag. Orka! I nästa vecka kommer ett nytt, det ska jag gå på eftersom äldsta börjat ny skola nu. (Eller om jag har tur, så går maken utan mig!) (Skäms på mig dåliga mamman)

Singelmamman sa...

Jag ser inte fram emot att hjälpa yngsta med gymnasievalet. När äldsta började fixade han allt själv. Hoppas att huvudvärken försvinner snarast.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Æsj, skikkelig høstvær her også. God bedring i topplokket.

Mina dagar sa...

Måste varna min kära far som ska till Orust om några dagar, och jobba utomhus:0

I kväll var jag på föräldramöte i trean och jag njuter så länge det inte är gymnasiet;)

Snäckskalsdalen. sa...

Vi håller på att blåsa bort här fast vi bor skyddat och ja, vi hörde ett fasligt tutande och hunden skällde och det blev ett fasligt liv, men då sa jag, det är bara Gafflan som är ute och kör!

Och det skall fortsätta i natt, det här vädret och i morgon och det skall komma åska OCKSÅ, det är sanslöst.....

Kramar

Essi sa...

Ja kul att ha karln på sjön när de blåser så där :(