söndag 28 augusti 2011

Jag kan tänka mig...

...att ni med iver väntar på att få reda på vad Gafflan gjort idag (eller inte).
Faktum är att jag har mest rört i grytor vid spisen eller rört i grytor i diskhon. Däremellan har jag försökt agera trevlig storasyrra åt min yngsta lillasyrra med familj. Jorå. Jag kan vara trevlig fast jag vaknade med västa huvudpanket, segaste kroppen och knoppen i hela universum. Vi ses inte särskilt ofta fast hon bor i grannkommunen norr om mig. Livet pågår mest hela tiden och det kommer emellan så att säga. Så har hon katt också, då blir det genast mer komplicerat att umgås hos henne till exempel, för både maken och yngsta är allergiska.
Det var allt från mig. Nu ska jag kolhydratladda för om tre dagar ska alla förberedelser/bokföring/fakturor/inventeringar/journalutskifter/leverantörer/ löneskulder/kontoutdrag/skatter mm, mm, mm i all evighet, amen inför bokslutet/en (två bolag ska jag ha koll på) vara klart för avlämning hos revisor. Hör ni inget från mig på några dagar så beror det nog på att jag ligger i fosterställning och tuggar handduk.
Pöss på er.

8 kommentarer:

Mallan sa...

Biter inte allergitabletter på er så att ni kan ses oftare? :-)

stort och smått sa...

Snart är det måndag morgon. Din vecka låter inte alltför rolig. Är det någon tröst om jag berättar att min inte heller är det?

4U2! sa...

Köp kola, smakar bättre att tugga på än handduk! ;)

Fru Venus sa...

Usch då, stackare :-( Men inte tugga handduk, skickar över sjåklaa i så fall! Nattikram

Shamrock sa...

Oj jag kanske skulle gå en bokföringskurs hos dig. Jag hade oxå ont i huvudet idag - men det var självförvållat så jag får skylla mig själv

Malla sa...

oj, inte tugga handduk nurå. Hoppas det flyter å smidigt!
Kramen

Singelmamman sa...

Tugga handduk, tja de kan ju bli lite snyggt fransade i kanten i så fall. Men bokföring... låter som om vem som helst skulle kunna vilja ha vita tröjan på. Kram och tjüssen!

Susanne sa...

Ojj, jag ska genast sluta gnälla över hur mycket jag har att göra nu när jag ser hur mycket du har att göra..