måndag 22 augusti 2011

Hujedamig, hårddisken är full.

Dödens dödstrött.
Det får man vara på en måndag. Det är ok. Kanske inte ok när två kvittrande döttrar kommer hem med allsköns information till mamma vars hjärna slutade fungera efter lunch...så även öronen men jag satsar på att jag får höra allt inabsurdum inom en snar framtid igen. Hujedamej!!

Yngsta hade haft utedag med alla åttondeklassare. Hon var stum av beundran inför det faktum att en del av grabbarna hade växt 18 meter, typ, under sommarlovet. Detta nyfunna intresse för killar är kanske något jag får se upp med nu när hon faktiskt MÄRKT att hon har sådana på sin skola! Hujedamej!!

Äldsta dröste papper över mig. Det skulle fyllas i än det ena och än det andra samtidigt som hon visade mig schemat och att jämna veckor så var det si och ojämna så, fredagar var labbdagar och tisdagar eller var det onsdagar bestod endast av matte och fysik men så är det väl när man valt naturprogrammet. Hujedamej!!

Nu drar jag mig tillbaka med kaffe och choklad fast mitt nya chokladfria liv börjat idag. Det blev "fel" i hjärnan när jag handlade mat förut. Som per automatik kördes varuvagnen förbi chokladhyllan och i ramlade en snickers. Jag måste komma i håg att stänga av där den automatiken. Hujedamej!!
Pöss på er.

7 kommentarer:

Mallan sa...

Jösses ja, på med kyskhetsbältet ;-)

Anonym sa...

Jag är övertygad om att butikerna använder nån slags hypnos när man kommer in som får en att styra stegen mot chokladhyllorna. Fast nog är du värd lite choklad nu.
Njut i smyg så ingen annan stjäl från dig

Fru Venus sa...

Jag har en brun vecka nu så choklad passar alldeles utmärkt ;-) Min fjortonåring har konstaterat att killarna i nian blivit "helt okey" under sommaren!? Äldsta hade sitt första spanska prov idag - efter fem skoldagar och fyra lektioner i spanska - ever!? Var ska det sluta...? Kvällskram!

Susanne sa...

Ojojojo, vilken hektisk dag....

Knasterfaster sa...

Min 10-åring frågade sa "Mamma, vi är nästan lika långa du och jag. Är det du eller jag som har växt i sommar?"
Usch ja för alla dessa papper. Jag skrev för allt vad pennan höll ikväll för att få det gjort. KRAM

Singelmamman sa...

Javisstja! Sonens papper... bäst jag tar hand om dem nu då och sen blir det sängen. Godnatt.

Maria sa...

Choklad är nyttigt så det får man äta varje dag! Så det så.