lördag 27 augusti 2011

Det åskar på västkusten idag...och regnar. Sent igår kväll var det blixtuppvisning ut över havet bland dom mörka molnen. Bara blixtar inget dunder.
Jag är förresten rastlös. Har massor som jag kan fixa med men har ingen lust.

Igår kväll, när maken först kollade slutet på en spansk film och sedan fotboll, var jag i New York. Via webbkamera besökte jag olika delar av staden. Jag var förresten i andra delar av världen också, fotboll tar en sån himla lång tid så jag hann med många ställen förstår ni.
När fotbollen var slut tänkte jag att NU kanske jag kunde få en chans att välja program på teven men maken hade järnkoll på fjärrkonttollen för det blev någon jävla fransk film. Jag vet fan inte varför han envisas med att kolla på filmer med språk som franska, spanska eller italienska för dom är väldigt sällan bra (enligt mig) och jag dööööör varenda gång jag ser någon på teve. Tristressdöden de luxe. Jag tror han gör det för att reta mig.
Det är vad jag tror!
Pöss på er.

9 kommentarer:

Fru Venus sa...

Kan du inte skaffa en fjärra till, sitta lite bakom honom och byta kanal stup i kvarten när han ser på nåt ;-)) Det skulle jag gilla!

Mallan sa...

Håller fullständigt med. Jag dör också av sådana filmer! :-)

Trollpackan sa...

jag tror att du har rätt.

Snäckskalsdalen. sa...

Har ni åska? Har ni regn? Vi som har så fint väder här......höhööhöö....jag har gett upp det där med fjärrkontrollen,
känner att jag inte har en chans på den ändå och dessutom struntar jag lite i vad det är på tv, jag grejar med nåt i stället. Fast ibland blir jag topp tunnor, det blir jag!

Tant Björn sa...

Samma grej här också med fjärren men jag har gett upp, han blir så kinkig om han inte får välja klanal. Karlar!
Men åka runt i världen måste vara bra mycket roligare än franska filmer och fotboll.
Ha dä gött!

Åsa Hellberg sa...

Åh, jag måste webbkamera NY. Tusen tack för tipset!

Singelmamman sa...

Då kan vi kanske se hur det går när den där orkanen drar in. Franska, spanska eller finska filmer kan jag bara se på bio. Hemma blir jag rastlös, men på bio älskar jag dem! Jag är glad att jag är ensam ägare av fjärrkontrollen. Också. Vi har väldigt fint och varmt sommarväder idag. Perfekt väder för att stå inomhus och baka bullar i...

Karin sa...

Blå himmel och typ 57 plus i Närke.. på ett ungefär i alla fall! Skit i teven och läs en bok istället!

Malla sa...

haha hoppas du inte har dött av tristess nurå! passa på att blogga under tiden :D