fredag 15 juli 2011

Hänt nått hos Gafflan?

Nä.
Om man inte räknar vardagens små händelser eller icke händelser förstås för då kan det se ut så här:

Måndag:
Vaknar med värsta snygga vattenkorvsögonlocken. Jamen tack så mycket för det liksom. Tror bestämt att någon Gud vill straffa mig för lördagens alldels för myckna solande och festande. Det är vad jag tror.

Tisdag:
Maken borstar tänderna med döttrarnas ansiktstvätt och laddar på tandborsten rejält med...TVÅL i tron att jag köpt en ny sorts tandkräm (tvålen är i tubform nämlisch)! HAHAHAHAHA!

Onsdag:
Kl. 00.01 sitter döttrarna på nattbio och världspremiär av sista Harry Potter filmen. Äldsta konstaterar att hennes barndom är slut i och med att den grabb och vars kompisar hon hängt med i 10 år är till ända. Sorgligt.
Lyckades vara dum mot yngsta och förolämpade henne så det slutade i tårar från hennes sida. Jag är vuxen och SKA veta bättre. Att vara mamma är det svåraste som finns men också det bästa. Jag gjorde om och gjorde rätt!!! Dumma mig=bedrövligt=skäms!

Torsdag:
Av 1.000.000 miljon saker jag skulle göra på jobbet denna vecka så har jag fått gjort 3...men hey jag ska ju ha lite att göra när jag kommer tillbaka efter semestern... typ 999.997 stycken. Jippi...not.
Kontoret fick brandrökdoft pga att det brann i ena chefens brallor när han var inne en sväng och pratade i telefonen. I´m so lucky...inte.

Fredag:
Idag alltså.
Jag går till jobbet i trötthetskoma och hem med hoppsasteg.
Lycka är att veta att minst fyra veckors semester ligger framför mig OCH att under helgen blir det bloggträff de luxe hos Agneta med Singelmamman, Fru Venus, Monica och Sus.
Har jag sagt att jag längtar?
Inte?
Då säger jag det!
JAG LÄNGTAR!

Pöss på er.

8 kommentarer:

Ezter sa...

Så mycket jag känner igen mig... helst det är om att göra fel som mamma. Igår var jag en katastrof...
Ha en toppenhelg med bloggisarna!

Anna sa...

Härlig start på semestern, syftar på träffen med dina bloggvänner :)

Blir inte kyl och komma tillbaka till alla dina 9xx xxx måsten :)
kram

Åsa Hellberg sa...

Hoppas att ni får världens bästa bloggträff!!!

Sus sa...

Jamen tänk att vi ses i morgon! Jippi!

Snäckskalsdalen. sa...

Och ja, det skall bli så roligt att träffas igen!
Kramelikram

Anki sa...

Ha det så underbart i helgen, och sedan resten av dina semesterveckor!!
Och tack! Tack för att du delar med dig så om händelsen med din dotter...känns så "skönt" att man inte är ensam om att fela i världens bästa och svåraste jobb! :-)

KRAM

Monica sa...

Jag längtar också!
Det ska bli så kul :))

Kram♥

I min värld sa...

Åååh så skönt med semester och bloggträff!! Jag får vänta till söndag kväll/eftermiddag med semestern och det längtar jag efter, som en tokig......