måndag 13 juni 2011

Typiskt...eller vad bra det var när vi hade två bilar.

Yngsta har spanat in skor till skolavslutningen...länge. Jag har försökt få henne att titta 
på andra skor tankar för jag tyckte att dom var lite dyra. Ungen har en tendens att använda skor som hon köper till skolavslutningen endast en gång och jag har tröttnat på det. Nu gäller det dessutom högklackat och det är sååå inte yngsta. Barn yngsta är väldigt bra på att köra utnötningsmetoden, som för övrigt består av tjat i kubik, tills föräldrarna ger med sig och i detta fall mamman. Förra veckan bidde det inget skoköp då maken hade verkstadsjour och var tvungen att ha bilen hemma i fall någon ringde. Vi snackar från 16.00-24.00.
Grrrrr på det. Jättemycket faktiskt.
Vi ska köpa skor idag har jag tänkt...
...eller inte alls för maken måste jobba över (o han har familjens ENDA bil) och hoppa på någon buss till centralorten görs inte lättvindigt. Vi bor ju på landet och det är inte så att bussarna går var 5:e minut, om jag säger så. Å det säger jag ju!
Handla skor i morgon?
Nope.
Yngsta går direkt av skolbussen hos frissan och tillbringar sin eftermiddag där.
Lösning: Yngsta får bli betrodd med mer pengar än 20 kr (pengar brinner i hennes fickor förstår ni, typ köpa, köpa, köpa...) och handla dojjor på sin lunchrast.
Pöss på er.

5 kommentarer:

Fru Venus sa...

Jag förstår inte varför tonåringar inte förstår att det här med skor är en mamma grej, de kan väl ha samma så länge de håller ihop!? ;-) Kvällskram!

Shamrock sa...

Min vill oxå ha högklackat. De slits ju inte ut direkt...

Åsa Hellberg sa...

Hoppas att det går bra:)

Singelmamman sa...

Lycka till... eller vad jag ska säga.

4U2! sa...

Hur gick det?