onsdag 8 juni 2011

Stiltje på blogghavet eller gnäll och svordomar.

Ja-ha...så ska man skriva sitt 1501:a inlägg å så har jag inget att skriva!? Eller något kan jag klämma ur mig förstås. Gnäll vardagligheter finns ju alltid att ösa ur.
Kan ju i och för sig tala om att jag BORDE verkligen tvätta vinterjackor och hänga undan dom men...hallå...hur kul på en skala.
BORDE också snöra på mig mina supersnygga Easytones och gå en jääääävligt lååååång promenad men...hallå...min röv är fastlimmad i soffan.
Nu till ett BORDE som BORDE vara gjort för miljarder år sedan...snackar köksgardiner här hos Gafflan nu. Julen är ju long gone, våren likaså...det är SOMMAR nu. (Skäms faktiskt)
Yngsta har "hjälpt" till att göra fönstren ännu skitigare genom att bombardera några med vattenpistol. Varför liksom?! Dom är inte längre prickiga, dom är randiga. Inte snyggt.
Jag väljer att blunda även om det är fönstren mot havet och med utsikt. Va fan, har ju sett/ser den var eviga dag! (blasé? nääääää)
Inga Problem häckar här igen.
Var fan är mitt trollspö?
Utan det lär inget bli gjort idag heller i alla fall...
Pöss på er.

5 kommentarer:

Singelmamman sa...

Jag häckar också i soffan och av en slump och ren och skär godhet (av mig själv) fick jag ett glas rosé. Känns som lagom avkoppling till Morden i Midsomer. Vattenkrig med vattenpistol är kul, men frågan är varför era fönster måste vara med? Kram

Snäckskalsdalen. sa...

"Vi" funderar också på fönstertvätt. Fast vi har inte kommit på vilket år ännu......inatt sover jag på verandan! Fast inte ännu!
Kram

Malla sa...

nej men onödigheter! tvätta jackan kan du göra i höst :) ut och njut!
KRAM

Anonym sa...

Sommaren är kort så det gäller att njuta av den. Ska snart lägga ut bilder på hur det ser ut hemma hos mig (om jag hittar sladden till kameran)så kommer du tycka du bor i ett himmelrike.
Ha en bra dag!

Ezter sa...

Hittar du trollspöet kan du väl skicka hit det när du är klar?