söndag 26 juni 2011

Sammanfattning.

I det stora hela var det en bra och glad midsommarafton, midsommardagen var väl inte lika glad och bra...
...det tar ååååårrr att lära sig att man jag ska skita i nubben, likören, whiskyn och ölen för att i stället hålla sig till en sorts dricka nämligen ramlösa. Nu betyder inte det att jag lärt mig något mer än att jag åter igen konstaterar att jag har "alkoholallergi" som visar sig å det grövsta dagen efter. Under den tid sådan drycker intages märks inget alls. Jag blir på kanonhumör och får väldiga ambitioner om vad jag ska göra i mitt liv, pratar onödigt mycket om allt och gärna lite till. Skrattar mest hela tiden (guuud så jobbig jag é). Jag ser dåligt dubbelt tror jag, går illa (hullerombuller) men ändå så lyckas jag alltid peta i mig lite för mycket av "hojtaroljan"! Damn! Så nu går mina tankar mer åt hållet "aldrig mer ska jag dricka något med alkohol i" och jag vet att det har jag glömt bort tills nästa gång det är fest (eller redan idag)...och det är det redan på fredag...igen!
Pöss på er.

10 kommentarer:

Singelmamman sa...

:-) Men tur att det var en kul och glad midsommarafton. Kram

Madeleine sa...

Hear! Hear!
Exakt samma verksamhet i min skalle som i din, kan jag förstå...

Kram! M :D

Ulrika sa...

Det var ju tur att du blir glad iaf. Endel dricker lite för mycket och blir ledsna och börjar gråta. Det är lite sorgligt.

Jag har inte dessa problem. Särskilt inte nu. Sen magoperationen kan jag dricka en klunk likör och börja känna av den... Hur märkligt som helst.

Maken tycker att jag är billig i drift ;)

Åsa Hellberg sa...

Jag klarade inte heller dagen efter. Men dagen innan gick bra.

Anonym sa...

Det kostar på att ligga på topp! :D

Gökboet sa...

Det är lite trist ibland att inte kunna mer än knappt smuuutta på Monopolets drycker. Vissa av minna läkemedel sätter definitivt stopp för den kombinationen =(

Stina sa...

Undrar om vi är lite släkt ;-)

Osloskånskan sa...

Semester?

Monica sa...

Tjingelin Gafflan, det var länge sedan jag tittade in...men nu är jag här....och så läser jag att du är bakis....hi,hi,hi. Men som du vet så glömmer man fort!
Ha det nu så bra och må väl.
Kram från mig.

Fru Venus sa...

Resorb? ;-)) Eller nåt sånt... Nattikram!