onsdag 18 maj 2011

Packa Gafflans kappsäck med strumpor.

Hmmm...letar strumpor som är rena. Jag tvättade 18 miljoner par under helgen men nu är dom borta. Jag har inga strumpor. Döttrarna har ingen respekt för vad som är mitt och ditt. Det är mera "allt som är mammas är också mitt" eller "allt mitt är bara mitt och allt ditt är mitt". Ni vet att strumpor som varit på döttrarnas fötter aldrig mer blir vad dom varit. Dom ändrar både färg, form och fason. Har aldrig sett dess like. Kommer från idrotten gör dom också med för mig helt okända strumpor. Ibland med ett extra par eller bara EN strumpa. Jamen...why liksom.
Har lite att pilla med ikväll, bland annat ska jag handla överlevnadsmat (så som varmkorv, nudlar, massor av bröd mm) till familjen och laga vad maken kallar "den sista måltiden" innan jag ägnar mig åt roligheter hela långa helgen. Nu tror ni säkert att dom inte kan laga mat i min familj...och ni har helt rätt det kan dom inte heller! MOHAHAHAHAHAHA!!
Ses sen.
Pöss på er.

8 kommentarer:

Mina dagar sa...

Har du sagt A får (måste) du säga B vart ska du?????

Tänka att det är likadant i alla familjer? Vad är det med alla dessa strumpor??????
Jag har en hel hög i tvättstugan som jag får ta fram och försöka para ihop med någon som kommer ut alldeles ensam ur tvättmaskinen!!!???

Kram

4U2! sa...

Egen tvättmaskin och ändå försvinner en strumpa av två ... utom för maken! Hur kan det komma sig (förutom att det är han som sköter tvättningen)?

Smulan sa...

Hahaha! Vart ska du hela helgen? :0)

Shamrock sa...

Har samma strumpproblem här hemma. Har det så kul i helgen

Diana sa...

Haha, bra sätt att "tvinga" dem att laga mat... När hungern slår till så blir alla mästerkockar.
Strumpor är ett mysterium, alltid försvinner en eller så går de sönder direkt. Vet inte hur mycket stålar jag lägger på strumpor.

Veronica sa...

Hur många strumpor hon än får/köper, kommer hon allt som oftast med helt olika/omaka strumpor på fötterna. Hon orkar inte leta?!?

Mina strumpor har också en tendens att försvinna in i tonårsrummet och aldrig bli sig lika. *suck*

Monica sa...

Jag köpte 3 nya par strumpor igår.
Vi kan dela på dom, det gör väl inte något om vi har samma strumpor hela helgen ;P

Imorrn bär det av!
Pöss

Singelmamman sa...

Jag har omkring 20 nytvättade, omaka, gråsvarta strumpor på min säng som väntar på att bli omhändertagna. Jag låter de vara tills du kommer så får du välja och ta hur många du vill.
Sa jag välkommen förresten?