torsdag 3 mars 2011

Ordning i oordnigen.

Hur gick det i min städiver igår, kanske ni undrar (eller inte)?
Tja...
Jag bytade typ plats på högarna kan man säga. Så frustrerande men det är klart att det är ju alltid snyggare med städade högar i ordning än i oordning. Visst?!
Annars ägnade jag mig åt tvätt, dammtorkning och allmänt plock (tar en jävla tid det där plockandet). Fru Mielé, aka dammsugaren, fick stå kvar i hallen och blänga på mig, hon får jobba idag i stället.
Mitt i det allmäna donandet så skulle det lagas mat och det tar ju en stund, speciellt när man jag glömt att ta fram köttfärs ur frysen för att tillaga dom till middagen tänkta pannbiffarna. Så det blev köttfärssås och spagetti, sen drabbades jag av matkoma och var tvungen att sitta i soffan en stund.


Lite så kan städiver á la Gafflan se ut.
Nu blir det som traditionen bjuder på vardagarna, en sväng till jobbet alltså. Sväng o sväng men det är där jag tillbringar större delen av min fritid.
Pöss på er.

8 kommentarer:

Singelmamman sa...

Jag gör också en sväng på jobbet fast sängen ropade.

Cissa sa...

Hihi, vi nyttjar samma städteknik ser jag! ;-)

Och jag håller med dig till 100%, ordnade högar ser ju helt klart snyggare än det motsatta! Och ombyte förnöjer, piggar upp att se högarna på nya ställen lite då och då. ;-)

Caja: sa...

Det är så himla skönt att få reda på att man inte är ensam om att ha högar lite varstans i hemmet, jag "städar" också i mina högar då och då, omfördelar, flyttar och lägger dem lite snyggare *fniss*

Ha en fin dag/caja

Petra sa...

Hoppas att du får vila idag.
Kram

desperat hemmafru sa...

Min man är expert på fina högar. Ser ju fint ut och så, men det heelt j-vla omöjligt att hitta något sedan. Själv försöker jag i stället att verkligen städa och lägga sakerna på "rätt" ställe. Därför hinner jag aldrig få fram dammsugaren... Två dåliga strategier typ.

Åsa Hellberg sa...

Jag håller helt med om högarna. Snygga ska de vara.

Ezter sa...

Många högar lite varstans här hemma :)

Fru Venus sa...

Jag fick en idé..... ;-)