måndag 7 mars 2011

Måndag it is.

Kanske det är en förkylning jag har på gång. Känns så eller så är det bara måndag rätt och slätt. Anyhow så tog jag det säkra före det osäkra och provianterade lite att ha på jobbet.
För tillfället väntar jag på en försäljare som bokat in sig på besök hos mig, hon har inte kommit. Jag hatar när människor säger att dom ska komma en tid och sedan inte gör det. Tydligen har sådana människor aldrig tillgång till telefon heller...
Pöss på er.

11 kommentarer:

Ingrid sa...

God mandag!
Her tilbringes mandagen heime, pga sjuk dagmamma :)
Er litt forkjøla sjølv også, så det passer fint med ein "hemmadag"

caja sa...

Med otrivin menthol rensar du hjärnkontoret....trist med människor som inte "har telefon".../caja

Beatrice sa...

Denna bild skulle jag ju kunna få låna ,för kunde inte beskrivit min hälsa/ känsla bättre själv

Fru Venus sa...

Hoppas du inte blir förkyld, och hoppas försäljaren dyker upp, men inte så sent att hon får en häftapparat i skallen av dig ;-) Nutrilett bar, är det gott det? Vårkram!

Fru Gårman sa...

Du har proviant, det ser jag.

stort och smått sa...

Idag är första måndagen på evigheter som jag känner att det är helt ok att gå och jobba! Igår hade jag inte heller någon ångest och när hände det sist??! Såååå skönt att ha sagt upp mig!

Anonym sa...

Håller tummarna för att det inte blir nån förkylning. Annars är det väl just den här tiden, efter den lååååånga vintern som man blir lite trött, spak och hängig. Håll ut Gafflan snart kommer värmen och tinar upp våra själar.
Kramiz!

Åsa Hellberg sa...

Kom hon?

Petra sa...

Hoppas att hon kom!
Krya på dig.
Kram

Singelmamman sa...

Ignorera henne om/när hon dyker upp och boka in henne på en ny tid. Sånt oskick måste stävjas. Håller tummarna för att du inte blir förkyld. Kram

kvinnan med koftan sa...

det är inte bara måndag.....det är skitmånaden mars oxå