torsdag 17 mars 2011

Horribelt.

Nu har jag tillbringat några timmar hos frissan och fått en form på håret. Färg också men frisyren liknar mest en tants. Passar ypperligt på den kärringen som glodde intensivt på mig i frissans spegel hela tiden. Hon kunde inte sluta glo! Helvete vad rynkig hon jag är, glåmig, mörka konsumpåsar/ringar hon jag hade under ögonen. För att inte tala om det hängande ögat hon jag haft hela livet som nuför tiden hänger ännu mer. Lite mer häng på det så kommer ögonlocket att skymma sikten för gott. Förresten kan jag slå vad om att frissorna köper speglar på samma ställe som dom som finns i klädbutikernas provrum. Jag ser helt enkelt inte klok ut... ...feeeel, jag menar vad gammal jag ser ut!
...och tjock...
...och bara helt jävla off...
Det mest nedslående är ju när jag i en hälsotidning läser om kvinnor (i min egen ålder) hur hälsosamma, lyckliga, lyckade och totalt rynkfria dom är. Med perfekt hår och sedan ser min egen spegelbild. Jösses säger jag bara.
Undrar vad ett facelift kostar?

21 kommentarer:

Singelmamman sa...

Fast jag vill inte se ut som 20 år. Jag tycker det är fint att det syns att vi har levt. Kram på hela dig!

4U2! sa...

Min spegel hemma är snäll ... åtmisntone tycker jag det :)

nillas liv på pinnen sa...

Är det inte underligt att de (frisörerna) alltid klipper tantfrisyr nu för tiden! De kanske tror att man vill ha en sån frisyr bara för att man ser ut som en tant men det vill man ju inte.

Åsa Hellberg sa...

Det blir mycket bättre när man får piffa till eländet själv. Eller är det bara jag som gärna tvättar håret när jag kommer från frissan?

Anonym sa...

Äsch de där bilderna i olika tidningar är fejkade eller så har tjejerna lyft sig ett otal gånger. Inget är äkta. Jag tycker det är vackert med kvinnor som liksom är sin ålder. Men inte behöver man ha tantfrisyr bara för att man är en..

Anna sa...

Jag har ocskå känt mig som en tant ibland när jag kommit från frissan, man vill bara hem och ruska om.
Blir nog bra efter att du tvättat de!
Kram

Petra sa...

Hemska speglar det där. Tycker att jag alltid har sett glåmig och rynkig ut även när jag var tjugo. Det är helt enkelt missvisande speglar. Så det så.

Kram

Monica sa...

Jag har äntligen börjat spotta upp mig efter att ha gått till samma frisörsalong i 22 år...
Säger till när jag inte är nöjd.(fast började först för 2 år sedan) ;D
Det tycker jag att jag har rätt till efter att ha lagt en liten förmögenhet där!
Torsdagskramen

Fru Venus sa...

Oavsett vad det kostar, vad mycket annat roligt man kan göra för dom pengarna! ;-) Kvällskram

Annica sa...

Är du nöjd med håret då? =)
Jag tycker det är värst hos frissan när man får på sig skynket som skär in i halsen och sen kamma det blöta håret platt rakt ner. En annan försöker ju fluffa håret lite för att dölja.. ;-)

Malla sa...

nej men man ska inte se så ung ut. 40 är det nya 30 och 50 är det nya 40 och rynkfria vill man inte vara! :D (man kan intala sig det iaf!)

Osloskånskan sa...

Ge fan i faceliften, drick vin istället! Sen blir det riktigt bra i spegeln!

Peatreek sa...

Dom där bilderna i tidningarna ligger långt från verkligheten tycker oftast jag. Det kallas visst retuchering har jag hört.

Carina Bengtsson sa...

Du är för härlig!
Sätt in en bild på dig så vi kan avfärda alla falskheter som du sprider... hihihhi.

Jag har en utmaning hos mig till dig!
Kram
Carina

Knasterfaster sa...

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag var också hos frissan idag. Frissan hade två praotejer. Den ena satt och glodde på mig och den andra stod lutad mot en dörrpost och glodde. Jag tog av mig glasögonen så jag såg ingenting alls.

Gökboet sa...

Jag tror att du är jättefin!

Nillas Trädgård sa...

Det är säkert spegeln som det är fel på!!!
/Frogprincess

mammaxtre sa...

Låt oss istället bestämma oss för att vi skall åldras med värdighet. Att vi ska lära oss att tycka om de rynkor som boar in sig. Att vi ska vara nöjda trots att diverse olika ålderstecken :-)

Ha en fin dag

Stina sa...

Speglarna borde tonas, eller åtminstone borde lamporna vara dunkla...

Trevlig fredag!

Sess sa...

Men Gafflan kör med tricket *lägg en spegel på golvet* titta ner och få dej ett gott skratt. Sen är man hur snygg som helst i vilken spegel på man än tittar i som hänger på väggen! :)

lisbeth sa...

kanske dags att byta frisör. Det gjorde jag sist .
Ska erkänna att det kapad några år.
Konstigt det där med rynkor. En del får många jag har haft tur att höra till dom slätare. Men dom rynkor jag har älskar jag