fredag 11 mars 2011

Gafflan o äldsta.

Äldsta åkte med till Konsum när jag skulle handla lite mat. Det är alltid roligt att ha sällskap av henne. Hon är förvirrad och disträ...därför får hon köra kundvagn och gå efter en lika förvirrad och disträ Gafflan. Hon är inte bra på att köra kundvagn och jag är inte bra på att plocka varor i rätt ordning. Stora svängar och nästan slira lite i kurvorna mellan frysdiskar, hyllor och kylar. Det glöms varor och drabbas av total blackout när jag ska läsa min egen handstil på inköpslistan. Så vi irrar än hit och än dit, jag först, sedan äldsta och kundvagnen med varor...men hon går efter som en snäll hund. Skulle det sedan bli så att hon kommer dragandes med fel vagn så är jag inte förvånad. Det hände inte idag dock. Däremot undrade jag varför hon inte packade ner varor, en "ondaögatblick" från henne fick mig att inse att om jag hade gett henne plastpåsarna som jag hade i handen så hade det funkat jättebra.
Nu blir det mat.
Pöss på er.

11 kommentarer:

Fru Venus sa...

HA ha, stackars äldsta, här försöker hon verkligen ;-) Nuförtiden skriver jag om min inköpslista innan jag åker iväg. Skriver den i den ordningen varorna kommer i butiken. Snäckskalsdamen mailade mig när de kom fram....jag blev GRÖN av avund. Men kul för dom. Typ. ;-)) Kvällskram!

Essi sa...

Hahah...de låter som hemma hos oss, dock har jag inga barnslavar utan manligaslavar..ööh vänta, ångrar mig, EN manligslav ;)

Singelmamman sa...

Känner jag igen, men min yngst i det här fallet, lämnar oftast ansvaret av vagn och försvinner irrande själv. DET kan vara lite frustrerande. Kram

Mångmamma sa...

Önskar er alla en trevlig kväll, virriga eller inte! :)

stort och smått sa...

Handla. Nödvändigt ont. Mest ont.

Anna sa...

Ha ha sådan dotter sådan mor :)

Tankar vid midnatt sa...

Lördagskram ♥♥♥

Stina sa...

hahaha - ni är för roliga. kram

Ann sa...

Hihi, jaja sådan mor sådan dotter ;) Trevlig helg

Tänkte bara sa...

Vad äter ni till frukost egentligen. Tagit fel på müslin och medicinburken?

~ ♥ Flerbarnslivet ♥ ~ sa...

Du, det där med att storhandla, det får guben göra ;))
Kramiz och ha en fin lördag ;)