onsdag 9 februari 2011

Viljen I veta och viljen I förstå...

...hur bönderna pläga så havre? *sjunger*
Nä, faktiskt inte.
Jag har en sång på repeat i huvudet. En julsång/dansaruntmidsommarstångensång. Nu.  I februari. Så lägligt och så tröttsamt. Helt plötsligt dök den upp, som en rest från en avlägsen tid som heter barndom.
Hade varit mycket trevligare om det hade varit en riktigt bra låt eller egentligen vilken annan låt som helst utom just den men nu är det som det är.

Min man tycker att jag tillbringar för mycket tid vid datorn. Jag är inte social, säger han. Nu undrar ju jag hur socialt det är att sitta i soffan brevid maken som tittar på fotboll, hockey eller annan sport och som vid sådana tillfällen är helt bortkopplad från omvärlden. Jag har många gånger pratat i form av nonsens och obegripligheter eller bara sagt bla bla bla och fått svar som ja och nej från maken. Dé ni!!!
Nej, jag tror bara han är avis för att jag har så trevligt med alla vänner i blogglandia. Det är vad jag tror.
Pöss på er.

14 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Jag tycker att du är supersocial:)

Anna sa...

Ha ha känner igen de där, ibland sitter jag mycket o ibland mannen. Vill infra en datafri dag men de blir aldrig av med de :)
Kram

Petra sa...

Det säger min man ibland också meN jag ser ingen skillnad på tidningsläsamde eller zappandet.

Ezter sa...

Min man instämmer med din! Men jag ser ingen skillnad i att han zappar mellan kanaler, eller att jag läser bloggar. Jo, jag skrattar mer!

Fru Venus sa...

Han kan väl chatta med Mannen här hemma då!? Ge lite altanbygge-tips kanske...*visslar* Morgonpöss :-)

Flerbarnslivet!! sa...

Min säger också likadant. Men jag väljer datorn och han väljer TV. Shit the same, liksom. Han kan väl ta en dator och sätta sig bredvid mig då, likväl som jag sitter i soffan och tittar på ointressant =)
Kramiz och ha en fin dag!

Gökboet sa...

Här kommer en som har en något annan erfarenhet.
Jaja, här sitter du vid datorn, säger maken och ler! Vad gör du för nå't? VA.... Han kan absolutemente ingenting om data-världen, så ofta är det är ju lite svårt att förklara... Åsså går han tillbaka till TVn igen ;-D

4U2! sa...

Håller med dig!(ler)

Singelmamman sa...

Du är väldigt social tycker jag. Bara en sån sak som att vi har hittat varandra. Det hade aldrig hänt om du (eller jag för den delen) suttit och glott på sport hela kvällen. Nä han har fetfel din man. Kram!

Osloskånskan sa...

Håller med dig ang bloggeriet!
Och såna där låtar som kvarnar runt i huet; jag har läst att det är nån slags renseproscess som hjärnan håller på med iband.
Veldig bra, spør du meg!

Lysande ögonblick! sa...

hihi. Ja, det är vad jag tror också. :-)

Tankar vid midnatt sa...

Dotter den yngste tycker som din man, men att hon kollar på tv, läser en bok eller läxor och inte vill bli störd tycker hon inte vara likvärdigt. Problemet är att hon numera inte har total kontroll överfamiljens enda dator! Stackars unge och att sen ha en moder ibland sitter och gapskrattar för sig själv anser hon inte vara speciellt sunt utan sjukt i huvudet.

BrunettAnna sa...

HAhahahahaha!!! Bla bala bla..Japp, så är det!! Seeeya!! Pöss

Tant Björn sa...

Jorå jag hör grymtningar ibland: "Hur orkar du sitta vid datorn så mycket"
Svarar bara lugnt: "hur orkar du glo på tv´n så mycket"
Då blir det tyst!